Mám se někomu svěřit?

542 22 2
                                    

Došla jsem až na náměstí a tam jsem si sedla na lavičku. Přemýšlela jsem nad tím, proč to ten Vadim jenom dělá..?

,,Mám se někomu svěřit? Mohla bych.. Ale..co když z toho budou dělat drama?" Pomyslela jsem si. Poté jsem vytáhla mobil a napsala Verče jestli by nemohla do 10 minut přijít na náměstí v Kladně. (Bydlí ve vedlejší vesnici, asi 3-4 minuty autobusem.) Hned mi odepsala že zachvíli je tam.

,,No ahoj Carrie!" Pozdravila mě když přišla.
,,Ahoj.." Řekla jsem sklesle.
,,Co jsi potřebovala?" Usmála se.
,,Ale..chci se vypovídat.."
,,Z čeho? Kvůli někomu? Nebo proč?"
,,Kvůli Vadimovi.."
,,Cože? Povídej."
,,Verčo já nevim proč..ale on se pořád někde opijí..no a potom..", zasekla jsem se, nevěděla jsem jestli ji to říct nebo ne. Nakonec jsem se rozhodla že ji nic neřeknu, mohla by to zase někomu říct, "..a potom se o něj musim pořád starat a není to zrovna příjemný.. Koukat se na něj jak mu je blbě, jak trpí.."
,,Chápu tě, já když jsem chodila s Matějem, s tim z Vysočan, tak ten mi taky občas přišel opilej.. Neboj se. Vadimovi je už 18, musí se nějak vyřádit ne? Ono ho to brzo přejde." Usmála se na mě a chytla mě kolem ramen.
,,Doufám v to.." Řekla jsem.
,,A teď pojď, zvu tě do cukrárny na dortík. A nebuď už smutná, prosim tě." Řekla.
,,Dobře..nebudu." Nahodila jsem falešný úsměv.

S Verčou jsme v cukrárně strávily dobrý 2 hodiny a pak jsme se vydaly ještě do Palládia. Domů jsem se vrátila okolo 18 hodiny.

,,Lásko?! Už jsem doma! ..lásko?" Našla jsem na posteli vzkaz.

,,Moje zlato, šel jsem na schůzku s Vidrailem a PJayem kvůli našemu projektu WhiteRaven..však víš.:)) Do 22.00 budu snad doma.:)
   Tvůj Váďa.<33"

Nevim proč ale začala jsem se bát že se zase všechno bude opakovat. A nevěřila jsem mu, že šel na schůzku.. Rozhodla jsem se to přestat řešit a šla jsem natáčet Q&A video.

Láska na ruský způsobحيث تعيش القصص. اكتشف الآن