Dracův příběh

872 61 12
                                    

Ahoj, mé jméno je Draco Malfoy a teď momentálně si žiji šťastný život s manželkou Astorii a dvouletým synem Scorpiusem ale nebylo tomu vždy tak.

Od mého druhého ročníku jsem totiž miloval jadnu velmi krásnou,zrzavou zato nedostupnou dívku, která byla zase úplný blázen do jednoho brýlatého chlapce s jizvou.

Tohoto chlapce jsem nemusel od začátku ale tímto si mě vážně hodně znepřátelil. On za to nemohl, ale já od něho cítil ublížení.

"Harry Potter zachránil Ginny Weasleyovou!! Je to hrdina!!"

Neslo se studenými chodbami hradu a já jen zadržoval pláč. I o prázdninách jsem byl zamlklí a většinu času jsem trávil s nenávistným pláčem v pokoji.

Ve třetím ročníku však moje deprese úplně vymizely a já se hřál na výsluní jelikož jsem zjistil že se Ginny taky líbim. Hned první týden jsme se tedy dali dohromady. Nikdo to o nás nemohl vědět protože Nebelvír a Zmijozel moc nejdou dohromady. S Ginny jsme se scházeli skoro každý večer v nějakém tmavém koutě hradu. Klapalo nám to a já byl rád že jsem mohl být s dívkou svých snů. Ale bohužel rok se blížil ke konci a já se s ní musel na dva měsíce rozloučit a na prázdniny jsem odjel s pocitem vítězství.

Prázdnin jsem si užíval plnými doušky. Navíc s Ginny jsme si dopisovali a dokonce jsme se i dvakrát sešli.

"Jsi ten nejlepší kluk na světě!!"

Rěkla mi na jedné schůzce a konečně mě políbila. Připadal jsem si jak v nebi.

A nastal nový školní rok. Ze začátku to bylo fajn, ale postupem času se nám to začalo rozpadat. Pořád jsme se hádali a čím dál víc se nám lišily názory přeci jen jsme pořád byli Nebelvír a Zmijozel. Vše to dovršilo tím že šla na ples s Longbottomem.

"Vždyť víš co jsme si říkali Draco! Nikdo se to o nás nesmí dozvědět!"

"Jo jasně! Ale nemuselo by to vypadat jakože spolu chodíme."

"Jasně...... . Ale všem by to určitě došlo!"

"Ale...."

"Žádné ale!!!"
Vyhrkla a naštvaně odešla.

Celí rok se mi vyhýbala a já na tom byl stejně, jako v druhém ročníku, až na to že jsem se s ní pořád nerozešel.

Rok byl zase u konce a já prožil úplně normální prázdniny a na ten incident jsem skoro zapomněl.

Další rok se nic moc nestalo až na to, že se Ginny podílela na spiknutí proti ministerstvu.

Nastal můj šestý ročník a co bylo ještě lepší, Ginny se se mnou bavila. Po nějaké době jsem ovšen s bolestí zjistil, že mě má pouze za kamaráda. Viděl jsem jí totiž jak se u tří košťat líbala s tím frajírkem Thomasem a hned jsem na ní vyjel.

"Ty jedna odporná krevzrádkyně!! Právě jsi mi zlomila srdce!!"

"Kdyby tě to zajímalo tak už spolu dávno nechodíme!! Měla jsem tě za kamaráda ale teď tě nenávidím!!"

Bylo to jako kdyby vás do srdce někdo zabodl kudlu. Otočil jsem se a odešel jsem s očima plnýma slz.

To že chci zabít brumbála se rozneslo velmi rychle a potom mě nenáviděla celá škola, ale horší bylo, že se Ginny rozešla s Thomasem a začala randit s Potterem.

O prázdninách jsem byl opravdu na dně a tak jsem začal dobrovolně posluhovat pánovi zla.

Můj poslední rok v Bradavicích nastal a já už byl právoplatným smrtijedem. Potter tento rok nedorazil, tak jsem se zase začal pokoušet zbalit Ginny. byla však snad ještě nedostupnější než předtím a tak jsem to vzdal. A najednou tu byla ona legendární bitva o bradavice a já se jako jediný ze studentů poslušně přidal na stranu pána zla, čehož do teď lituji. Můj táta byl na mě pyšný. Po prohrané bytvě kde mimochodem moje teta Bellatrix málem zabila Ginny, tak Voldemort konečně padl mrtví k zemi a já se uchýlil do našeho sídla a po nějaké době jsem se oženil.

Tak to je konec příběhu o mojí nešťastné lásce a abych řekl pravdu na Ginny do teď myslím jen v dobrém.

The end

Drinny|Jednorázová HP FF✔Where stories live. Discover now