Capitolul 17

5.1K 349 2
                                    



La ora 4 Maria pune creionul jos și mai admiră încă o dată lucrările. Ceilalți membrii ai echipei salvau acum modificările făcute pe tablete și toată lumea era mulțumită de ce ieșise. Julie o auzi pe șefa ei oftând și o bate pe umăr:

— Nu vă faceți griji! V-ați descurcat de minune, doamnă!

Maria o privi bucuroasă și își puse mâna peste a ei, strângând ușor:

— Totul, cu ajutorul și sprijinul vostru, Julie. Dacă nu erați voi, nu știu ce m-aș fi făcut. Îi mulțumi ea colegei sale. Apoi simți nevoia să mulțumească tuturor și se ridică în picioare.

— Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru tot! Sincer, n-am crezut că vom putea face față muncii și eram convinsă că nu aveau cum să iasă atâtea. Dar am lucrat cu toții cot la cot și iată că am reușit! Vă mulțumesc încă o dată și sper să mai colaborăm cu drag și pe viitor! Le spune Maria puțin emoționată. Ropote de aplauze se auzeau în sală acum și toți îi mulțumiră și ei pentru idei și creativitate.

La scurt timp, în biroul Mariei era din nou liniște și ea strângea foile și le băga în dosarele finale, cu gândul de a termina mai repede. I-l duce apoi lui Margret pentru a-l finaliza și pentru a-l pregăti pentru mâine și revine în biroul ei.

Se odihni, privind orașul prin geamurile curate și nici nu auzi ușa deschizându-se. Reveni la realitate când două brațe o luară prin surprindere, înconjurându-i mijlocul.

Tresări și se liniști apoi, când recunoscu parfumul bărbătesc al lui Alex și închise ochii, umplându-și plămânii cu mirosul lui. Își odihni capul pe umărul lui și Alex o strânse mai tare în brațe.

— Mulțumesc! Simți nevoia să spună pentru a 10-a oară. Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!

Maria râse și își reveni. Se uitau acum unul în ochii celuilalt.

— Mulțumesc pentru că ai intrat în viața mea! Mulțumesc pentru că mi-ai fost alături! Mulțumesc pentru că exiști! Mulțu—

Maria nu-l mai lăsă să continue și-i sărută buzele cărnoase și pline, apucându-l de obraji, puternic. Apoi îl privește și spune:

— Mulțumesc pentru că mă iubești! Afirmă și zâmbește în timp ce-l mângâie pe obraz.

Alex râse și el și își strivi din nou buzele de ale ei. Ce bine că putea face asta oricând dorea. Nu trebuia să mai spere ca cineva să nu-i vadă. Din contră, îi venea să urle în gura mare că este îndrăgostit și că o iubește pe Maria.

— Știu că nu ți-am spus-o până acum, dar, se oprește și îl privește cu ochii ei verzi strălucitori, te iubesc, Alex!

Acesta o privește bucuros, nerăbdător să audă asta și îi sărută creștetul capului.

— Și eu te iubesc, Maria! Și eu!

Simți cum ea se împinge în brațele lui cu putere și o strânse și el la piept. Pentru Maria, îmbrățișările de acest fel erau mult mai valoroase decât 10 sărutări la un loc. Oricât de pasionale ar fi fost ele, îmbrățișările calde, pline de iubire, erau cele care dovedeau dragostea adevărată.


                                                                              ...


— A spus că nu va putea veni, dragule. Îi explică Perry soțului ei situația. Are foarte multă treabă la serviciu și mai pleacă și în Dubai, oftă ea amestecând în oala cu mâncare.

Secretul MarieiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum