'03'

26K 515 8
                                    

#Sarah#

Hol van ilyenkor Dave?
Arrébb húzódtam markoló keze elől mikor megpillantottam Davet, aki felém igyekezett.
-Szia Nick! - köszönt neki gúnyossn miközben átkarolta a válam és magához húzva egy csókott nyomott az arcomra aminek gyengédségén nem tudtam nem mosolyogni. - Hogy kerülsz te ide? Tudod az egész suli azt hitte meghaltál. - nevette el magát mondata végén miközben még jobban magához húzott úgy hogy teljesen hozzá préselődtem.
-Hát úgy hogy kaptam meghívot. - jelentette ki érzelem mentes hangon miközben le sem vette a szemét Dave rajtam lévő karjáról. A szeme dühös szikrákat szórt.
-Aha.. Értem. Akkor leülünk az asztalunkhoz kicsim.? - tudakolta Dave miközben már el is kezdett tolni az asztalunk felé de meglepetésünkre Nick is jött utánunk és mint kiderült egy asztalnál vagyunk. Dave kihúzta nekem a széket és miután leültem betolt és helyet foglalt mellettem. Nick velem szemben foglalt helyet és csak kíváncsian méregette minden mozdulatom amitől egyszerre izgultam fel és jöttem zavarba.
-Kicsim kérsz egy italt? - kérdezte Dave érdeklődve.
-Igen, annak nagyon örülnék. - válaszoltam mosolyogva figyelmességén, aztán felállt és elindult az italok felé egészen addig néztem hátát míg el nem veszett a tömegben.
-Tényleg azt hiszed hogy a húgom nem mellesleg a legjobb barátnőd nem mondta el nekem hogy Dave az új meleg '' Barátod". - rajzolt idéző jeleket a levegőben miközben gúnyossan mosolygott.
-És mit tudsz még? - kérdeztem kihívóan előre dölve egész addig döltem míg biztos nem voltam benne hogy jól belátt a dekoltázsomba. Nick csak nézte a mellem megbabonázva és nyelt egy nagyot mikor felnézett rám láttam a vágy csillogását a szemében.
Ami engem sem hagyott hidegen.

Az Ajánlat! ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora