'02'

29K 498 12
                                    

#Sarah#

Végre megérkeztem a szemem szinte rögtön kiszúrta Nicket a szépen feldíszített terem túloldalán. Épp egy srác igazította meg a kis masnit a nyakában.
Te jó ég! Az évek alatt alaposan megváltozott. Mindig is helyes volt de most olyan akár egy kidolgozott szobor. Egy gyönyörű Szexisten lett belőle .
Ahogy megláttam éreztem szívem gyorsulását azt hogy elkezdtem zihálni és hogy a mellbimbóim megkeményedtek a ruha alatt. Elképesztő hogy milyen hatással van rám még ennyi év és fájdalom és szomorúság után is.
Igen fájdalom és szomorúság! Ne higgy neki! Megint csak bántani fog!
De már késő volt ugyanis a tekintetünk találkozott és én gyönyörű íriszeibe vesztem.
Aztán lassan elindul felém mint aki vadászik és nem akarja megilyeszteni a szegény kis őzikét, de mikor elég közel lesz majd megint meghúzza a ravaszt.
Így mikor Nick elindult felém én is elindultam a másik irányba bele a tömegbe és egészen az italokig meg sem álltam ahol kértem egy whiskyt amit gyorsan le is hajtottam hogy egy kis erőt merítsek.
Épp mikor Nick mellém ért.
-Szia kedves. - köszönt szexi bugyibizsergető hangján ami elérte hogy leakarjam tépni róla ezt az ostoba szmokingot. - Igazán farok állító vagy ebben a ruhában. - simított végig a ruhám kivágásán a hátamon egész a fenekemig amibe bele is markolt amitől kicsúszott egy halk nyögés a számon. Gonoszkás vigyor terült szét az arcán.
-Csak nem hiányoztam? - húz magához egyre közelebb.
Hol van ilyenkor Dave?

Az Ajánlat! ✔Where stories live. Discover now