5.bölüm

128 2 2
                                    

Su'dan

Market'e girdiğimde direk olarak abur cubur bölümüne girdim ,biz arkadaşlarımla çok deliyiz ne yapalım baya bir abur cubur aldıktan sonra dondurma aldım kasaya gidip,ödemeyi yapıp çıktım.Araba'nın anahtarını çıkarıp kilidi açtım eve doğru yol aldım içimde izleniyorum hissi vardı,sanki biri beni takip ediyor gibi .Araba'nın arkaya bakan aynasına baktım siyah BMV Allah'ım inanamıyorum ya Onur beni takip ediyor emin olmak için sağ'a dönmem gerekirken sol'a döndüm baktım oda sol'a dönüyor .Al şimdi ayvayı yedin Su ben Onur'a özel birşeyler alıcam dedim ya inanamıyorum. Araba'nın navigasyonu'nu açtım en yakın cozmetik mağazasını yazıp girdim.İçeriden bi kaç parça bir şeyler aldıktan sonra çıktım. Arabaya biner binmez telefonum çaldı arayan büyük harflerle

BAKLAVALI ONUR :)

+Hı noldu Onur

-Neredesin diye arıyayım dedim.

+Cozmatik mağazasndan çıktım şimdi geliyorum .Sen neredesin araba sesleri geiyor arabada mısın?

-Yok canım ne arabası evdeyim .

+İyi tamam tutma beni araba kullanıyorum ya hadi baybay.

Bir şey demesine izin vermeden kapattım telefonu suratına,hayır gerizekalı ne diye yalan söylüyorsun sen şimdi görüsün Onur,arabayı sağa çekip indim Onur'un arabasına doğru ilerledim.

Durdum önünde oda suratı mor bir şekilde indi arabadan.

+ OOOO ONUR BEY NE GÜZEL EVDESİNİZ SİZ ÖYLE !!!

Bayağa bir bağırmışdım çünkü o benim bebeklik arkadasım ve yalan söylemesi hiç hoşuma gitmedi yalan söyleyen insanlarıda sevmem bunu da biliyor bir de neyin takibi bu alt tarafı yiyecek bir şeyler almaya geldim yani.

- Ya şelale sen hasteneden yeni çıktın diye endişelendim ben o yüzden seni takip ettim

+Tamam'da en azından aradığında yalan söyleme .Ya da bende senle gelmek istiyorum de anladınmı sakın bir daha bana yalan söyleme.

Yanaklarıma avcunu koydu .

-Tamam söz veriyorum bir daha sana yalan söylemiyeceğim hadi şimdi git,bin arabana eve gidelim eğlenelim şelale.

+Tamam hadi sende bin .

Tam arkamı döndüm kolumdan tuttu.Hey Allah'ım neydi günahım kafiyeli oldu ya lan :)

+Gene ne var Onur .

-Lan Su bu şort ne bu bluz ne ya kızım sen beni delirtmek mi istiyon.

+Onu 1.si bu bluz değil normal büstiyer 2.si artık yıllardır alışman lazım ben hep böyle giyiniyorum şimdi araba'ma gidiyorum izninle.

-Tamam da yanında ben yokum niye giyiyorsun ayrıca asıl senin alışman gerekiyor .Ben her zaman kızıyorum sana dimi şelale dimi!!

+Tamam Onur tamam şimdi hadi gidelim.

Yanağından öpüp araba'ma doğru gitmeye başladım bana bu kadar karışmasının sebebi,Onur'un kardeşi vardı kaçırıldı aradan 1 yıl geçtikten sonra ölü bulundu kaçırılmasının sebebi tecavüz den dolyıydı ve kaçırıldığı gün altında 'da şort vardı.Bunu her hatırladığımda boğazıma bir yumru oturuyor.Onur benim kardeşim ve hep öyle kalacak o günden sonra Onur'un erkek arkadaşları onun pek yanında olmadılar ,Melik'e ve ben hep yanında olduk ve zaten bebeklik arkadaşıydık artık daha da yakınız .

10 dakika sonra evde..

+Ya Melek bu kadar geçen zaman sürecinde hala bir film bulamadın mı yaaa??

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 31, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Sinir Üvey AbimWhere stories live. Discover now