22.část - KONEC

4.8K 303 23
  • Věnováno Všichni co četli a komentovali
                                    

Prsty jsem lehce přejela po krajce, která spolu s drobnými kamínky zdobila korzet šatů. Pak jsem rukama sjela po sukni, která se od pasu rozšiřovala a nadýchaně dopadala na zem.

Už asi po desáté jsem se na sebe podívala do zrcadla a znovu se mi sevřel žaludek. Vlasy jsem měla sepnuté do uměleckého drdolu a dva pramínky mi spadaly kolem obličeje, který jsem měla dokonale nalíčený. Za líčení mohla Lou, za vlasy Perrie a šaty mi pomáhala vybíral Eleanor. Louis jí se mnou poslal do nejdražšího svatebního obchodu ve městě a já osobně bych si ty šaty sama nikdy nekoupila, protože cena byla ohromná.

Na bílých botách s deseticentimetrovým podpatkem jsem přešla k oknu. Před kostelem už stál zástup novinářů a fanoušků, kteří křičeli a skandovali naše jméno.

,,El?“ ozvalo se za mnou. Otočila jsem se a můj pohled padl na Zayna, Liama a Nialla. Všichni byli v obleku a neskutečně jim to slušelo. Za nimi stála Perrie a Gemma, které jsem si vybrala jako družičky. Měli na sobě šaty, které měli nádech růžové barvy a slušelo jim to. Pak tady byl Harry, Louisův svědek. Měl na sobě obyčejný černý oblek s kravatou a vlasy dokonale vyčesané, takže vypadal jako model. A pak, Eleanor. Můj svědek. Nevím, jestli jsem si jí vybrala kvůli Harrymu, abych se trochu pobavila, ale spíš ne. Eleanor se stala mojí nejlepší kamarádkou, na kterou jsem se mohla spolehnout, takže jsem nejspíš udělala správný krok.

,,O, Elizabeth, jsi tak krásná.“ vykřikla Louisova matka, která se tu zjevila a začala mě objímat. ,,Dokonalá.“ vydechla.

,,Děkuju. Vám to taky sluší.“ usmála jsem se.

,,Seš vážně nádherná.“ řekla Perrie a ostatní to potvrdili. Mimochodem. Perrie už neměla těhotenské bříško. Před pár měsíci se jí narodila holčička, která byla dokonalá.

,,Děkuju.“ začervenala jsem se. Harry ke mě přišel a opatrně mě objal.

,,Dokonalá sestřička.“ řekl s úsměvem.

,,Díky Harry. Vážně jo.“ řekla a úšklebkem Gemma.

,,No co, vždyť se na ní podívej. Vypadá jako oblak. Nadýchaně.“ dodal. Zasmála jsem se.

,,Bojíš se?“ zeptala se mě Eleanor a dotkla se mojí ruky.

,,Trochu.“ přiznala jsem.

,,Neboj se.“ řekla.

,,Za pět minut začínáme, takže už by jsi měla jít dolů.“ řekl Liam s úsměvem. Zhluboka jsem se nadechla. Bála jsem se, a to hodně. Strašně moc. Klepaly se mi kolena, takže jsem se bála, že se na cestě k Louisovi uličkou v polovině rozmáznu.

Harry mě pevně vzal za ruku a vyváděl mě z pokoje. Hodila jsem na sebe poslední pohled do zrcadla a odešla. Zastavili jsme se před dveřmi do obrovského sálu. Slyšela jsem vzrušené mluvení všech lidí uvnitř. Byli tam všichni. Rodiny všech kluků, přátelé, Simon a bůh ví kdo ještě. Taky myslím, že pár lidí, kteří jsou od novin a budou to natáčet, aby to pak mohli odvysílat v televizi.

Když jsme se úplně zastavili, viděla jsem Louise, jak zachází dovnitř se svojí matkou. I když jsem ho viděla jen na okamžik, podlomovali se mi kolena. Byl dokonalý.

Jakmile Louis vstoupil, sál utichl. A hned za ním vešel William s Lux, kteří tam rozhazovali ty lístečky růží.

Perrie, Gemma a Niallova přítelkyně Claire mě rychle objali, stejně jako Zayn, Liam a Niall, než se chytili s družičkami a vešli dovnitř.

,,Drž se.“ řekl Harry a objal mě.

,,Jsi vážně nádherná.“ řekla Eleanor a zavěsila se do Harryho, se kterým si trochu zlepšila vztah. Teď už se zas tak nesnášeli. Pak vešli dovnitř, takže jsem tam zůstala jenom já a Robin, jakožto můj otec.

Can you love me again?Kde žijí příběhy. Začni objevovat