Part 1

443 15 0
                                    

Julia Pov
Det et lørdag morgen og i dag skal vi flytte. Min mor, lillebror og storebror. Vi skal flytte fordi min mor fik tilbudt et arbejde i Trofors som hun ikke kunne sige nej til😥 Jeg kom virkelig til og savne mine veninder og især Carla vi var rigtig tætte. Hun boede 2 huse væk fra mig så jeg har lige været ovre og sige farvel💔 Jeg var bare rigtig ked af det. Min mor prøvede bare og pakke i mens min lillebror løb rundt i huset og legede flyvemaskine og min storebror sad på trappen og hørte virkelig høj musik🙄 Jeg sad bare på en stol ved køkken bordet og snøftede imens jeg kiggede på billeder af mig og mine veninder. De havde nemlig givet mig en bog med fotos fra vi var 2 år.
JULIA!!!!
Hørte jeg en råbe ude i køkkenet.
Hvad??
Kom lige og hjælp med og pakke det sidste vi køre om 15 min.
Sagde mor og løb forvirret rundt i huset.
I BILEN:
Jeg sad på forsædet og hørte musik og nynnede med på sangene så min bror var ved og gå helt i spåner😂 Jeg drillede ham altid med det, for jeg vidste hvor sur han ville blive.
I TROFORS:
Nu var vi kommet til Trofors. Jeg sad i bilen og kiggede rundt hvor vi kørte forbi. Jeg så fodbold, atletik og mange børn der bare legede. Vi kom til vores hus. Det var stort og hvidt. Jeg havde aldrig troede mor ville købe så stort et hus. Det må have kostet en formue. Jeg gik op på mit værelse. Det var stort flot og der var badeværelse, work in closet, kæmpe sminkebord og den største seng jeg nogensinde havde set.
Julia!! Gå nu ud og få nogle venner.
Råbte mor irriteret🙄
Okay "mor".

Please følg med i historien det ville betyde meget💕👌🏻👭
- Caroline

Hvorfor mig...??Where stories live. Discover now