"26"

2.4K 97 11
                                    

Imi las capul pe spate si las apa sa imi clateasca fata . Opresc apa si ies din dus , stergandu-mi corpul cu un prosop , apoi luandu-mi lenjeria neagra si acoperindu-mi trupul cu halatul suptire din danteala , alb.

Zilele au trecut pe nesaturate , iar dorul de el creste . Mai aveam putin si inebuneam daca mai trebuia sa stau cateva zile in plus fara el , fara rapitorul meu .

Michael mi-a tinut comanie in zilele astea , incerca sa ma faca sa zambesc cand ma vedea suparata sau trista. Saracul a dormit pe canapea , pazindu-ma in fiecare noapte si dormind incomod pentru ca celelalte camere erau incuiate , iar eu nu aveam cheia niciuneia , iar Justin nu mi-a pomenit niciodata de vre-o cheie.

In aceste zile am iesit cu Lucky , o iesire a fetelor pe care nu am mai organizat-o de mult , mi-a fost dor de asta .

Ies din baie cu pasi marunti , calcad pe podeaua rece din lemn masiv. Ma trantesc in pat si il observ pe Michael ca in fiecare seara stand pe canapea , si dormind inghesuit , cu picioarele adunate si mainile incrutisate la piept . Ma indrept spre el si il misc de umar , trezindul . Nu vreau sa se mai chinuie pe canapeaua aia , iar in pat meu intra cu siguranta trei persoane .

"Michael , tresestete " spun zgaltaind-ul , dar acesta nu ma baga in seama si se foieste cautandu-si o pozite mai buna .

Trec cu usrinta la planul "B" si ma ascund dupa canapeaua pe care acesta dormea , iar apoi scot un tipat din toti plamani . Michael se ridica impiedicandu-se in picioarele lui lungi acoperite doar de o pereche de pantaloni scuri pana deasupra genunchilor .

Scaneaza camera , iar cand nu ma gaseste intra in panica, probabil, intrand in baie fara sa mai bata la usa .

"Sara ......SARA !?!?!" striga , iar eu nu ma mai pot abtine si incep sa rad cu gura pana la urechi .

"Trebuia sa te trezesc cumva " ma scuz , ferindu-ma de privirea lui de gheata care cu siguranta m-ar transforma intrub ghetar .

"De ce ai vreut sa ma trezesti atunci cand am gasit si eu o pozitie comfortabila ??" intreaba bosumflat .

"Pentru a te invit in pat cu mine " spun si ies de dupa canapea, asezandu-ma pe pat .

"Esti sigura ?? . Iti aduci aminte ce s-a intamplat acum doua zile ??" spune si incep sa rad instant .In aceasta saptamana a dormite cam de doua ori in pat cu mine , nefacand nimic inafara sa dormim , dar ultima data se pare ca am luat-o razna amandoi cand am avut fiecare cate un vis erotic pe care l-am practicat pe partenerul de pat . Tot ce imi aduc aminte este ca ma tavaleam in vis cu un super fotomodel , iar apoi ma trezesc cu Michael peste mine , muscandu-ma de gat .

"Sunt super sigura " ii apun cu zambetul pe buze , intinzansu-mi mana spre el si tragand-ul in pat . " Nu o sa se intample nimic de dara asta , dar nu te preface ca nu ti-a placut " spun facand-ui cu ochiul si muscandu-mi buza .

"Ai dreptate, crezi ca mi-ar sta bine cu gatul rupt ??, pentru ca lui Justin sigur i-ar placea sa auda ce am facut " spune si se lasa pe spate , oftand adanc .

In seara asta sunt pusa pe şoti . Ce ar fii sa ma joc putin cu Michael pentru ca nu ma lasa sa ies afara din casa doar cateva minute pe zi .

Ma ridic de pe pat si imi pun picioarele de-o parte si de alta a lui , acesta ridicandu-si capul confuz si uimit in acelasi timp , dar nu ii dau prea mult timp sa studieze ce se intampla pentru ca in imping si cade la loc cum era , inghitind in sec atunci cand fundul meu se preseaza de "vulcanul" lui care mai are putin si explodeaza .

"Sara ......ce faci?" intreaba inghitind din nou in sec si privind tavanul .

"Nimic din ce nu ti-ar placea " ii atentionez si imi abtin cat de mult pot rasul care vrea sa iasa , dar imi pastrez fata serioasa pentru al derura .

Îmi aparții !!! Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum