"16"

3.1K 133 10
                                    

Se apleaca peste mine si incepe sa ma sarute de la gat in jos. Nu stiu ce se intampla acum . Mi se pare ca nu sunt eu , ca un fel de spirit insetat de placere a ajuns in corpul meu . Ma simt foarte ciudat , dar imi place la nebunie ce se intampla. Stiu ca este foarte gresit ce fac , mai ales ca o fac cu Justin, barbatul care m-a rapit si care ma tine inchisa in casa asta. Sunt trezita din gandurile mele cand Justin ma musca de gat , aflandu-se la intrarea mea . Ma saruta pasional pe buze , dar nu ii raspund . Isi ridica capul si se uita confuz la mine . Sincer , nici macar eu nu stiu de ce am facut asta , imi placea foarte mult cum mergeau lucrurile ,desi stiu ca este gresit .

"S-a intamplat ceva ??" intreaba in şuaptă , sarutandu-ma pe gat .

"Nu vreau " spun si ii indepartez capul de gatului meu . Se uita si mai confuz si se ridica de pe mine , iar eu ma asez in fund si imi acopar corpul gol cu halatul ,care mi la pus Justin pe umeri cand am iesit din baie .

"Babe , nu ma lasa asa ." spune si se refera la erectia enorma pe care o are. "Iti promit ca nu va durea , va fii doar placere " si se apropie de mine si ma saruta . Ii raspund la sarut ,deoarece si eu vreau asta , desi stiu ca voi regreta asta mai tarziu .

Il imping , iar acesta cade pe spate cu un zambet enorm pe fata. Incep si îi sarut gatul si cobor cu saruturile pe abdomenul lui lucrat plin de tatuaje . Il prind membrul in mana mea si incep sa fac miscari lente , gemetele lui umpland intreaga incapere .

"Mai repede . Te rog !!" ma implora , iar eu fac cum mi se spune ,marind viteza .

Imi mut mana pe abdomenul lui , fundul meu fiind deasupra erectiei lui . Ma misc incet si inebunitor pentru el , dar nu pentru mult timp deoarece se rostogoleste si ajunge deasupra mea .

"Esti pregatita ??" ma intreaba , eu aprob din cap fiind nesigura de raspuns . Nu mai sta pe aduri si intra in mine incet , marind ritmul pe parcurs . Gemetele noastre auzinduse in toata casa . Nu stiu de ce sunt de acord cu asta ,probabil din cauza ca m-a provocat si eu nu pot refuza o provocare . Este chiar bun la ce face , nu am avut eu multi parteneri sexuali , dar Justin cred ca ii intrece . Ma sarut pe gat si ne eliberam in acelasi timp , el cazand pe mine , dar isi sustine greutatea in maini . Isi pune capul il scorbura gatului meu , amandoi respirand sacadat.

"A fost ....wow!!" spune si isi ridica capul sa ma sarute . Nu sunt eu experta in asta , dar cred ca m-am descurcat bine . Stiu ca Justin este putin baut , poate asa a prins curajul asta , dar nu regret nimic , momentan .Ma ridic si merg spre baie pentru a ma clati de urmele placeri de pe corpul meu . Justin a vreut sa facem dus amandoi ,dar am refuzat , mi-a ajuns partida asta .Ma simt mai bine acum , parca toate grijile au disparut . Inca mai sunt suparata pe Justin pentru urmele care le am pe fata , si nu cred ca il voi ierta curand . Ies din dus , apoi intra Justin . Ma imbrac repede si ma pun in pat ,gandul la ce sa petrecut acum cateva momente ma bantuie . Nu prea stiu ce ma apucat .

Dau cu pumnul in perna de langa mine , moment in care Justin iese din baie intr-o pereche de boxeri . Se indreapta spre mine si se aseaza pe partea lui de pat . Ma saruta pe buze si ma trage deasupra lui .

"Sa intamplat ceva ??" ma intreaba si ridica din spranceana la mine . Ma uit in ochi lui de ciocolata , care stralucesc la lumina difuza din camera . Are niste trasaturi frumoase , recunosc .

"Ce a fost asta ??" intreb referindu-ma la acum cateva minute . Un zambet ii apare pe fata si ma saruta din nou .

"A fost ce-l mai frumos moment care s-a petrecut intre noi " imi spune facand o pauza si continua " Si sigur vor mai fii" . Imi las capul pe pieptul lui si adorm instant , fiind epuizata , dar nu inainte sa aud un " te iubesc " in soapta din partea lui .

*****************************

Needitat.
WOW .....eu am scris asta??O_O
Vreau voturi si pareri despre acest capitol.
Va place cum decurg lucrurile intre ei ??

Îmi aparții !!! Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum