En invitation

153 14 0
                                    

Jeg sad ved sofaen og zappe rundt, jeg havde for længst fået fri. Hvilket var en smule nederen fordi jeg ikke har noget at lave... Evelyn var over i to timer før hun selv måtte smutte på abjerde. AZ og Alex er også på abjerde det samme med LM. Jeg ved ikke hvad Rosie render rundt og laver men hun tager ikke telefonen. Såååååååh rip me. Der går stadig noget tid før jeg kan hente Kate som jeg har lovet jeg ville gør. "Jeg dør!" Sukkede jeg, og slukkede tv'et der er aldrig noget spændende på den flimrer kasse! Jeg brummede utilfreds og vendte runst så jeg lå på maven. Jeg rakte ud efter min mobil men den var så langt væk! Men da den begyndte at summere var jeg hurtig til at tage den.

Fra ukendt: Møde mig under broen klokken 15:30 vi skal tale om Alex

Fra mig: Hvem er du?

Fra ukendt: Jeg er Rosie kæreste og hun har bedt mig om at planlægge en surprise party sammen med dig til Alex.

Jeg vidste ikke Rosie havde en kæreste? Jeg trak på skulderne og skrev jeg var på vej. Alt er bedre end at sidde her og dø af kedsomhed. Jeg snuppede min jakke da det var koldt den dag.

Jeg stod under broen her var jo ikke nogen? Det var sikkert en prank... Jeg rynkede brynene hvordan vidste personen så navnene? Bliver vi staklet? Ej okay nu er jeg bare paranoid! Hvorfor skulle Rosie ikke havde en kæreste hun ikke har snakket om?

Fordi det ikke lyder som Rosie?

Helt ærligt indre stemme, Rosie er jo en mystisk pige.

Hvis hun havde en kæreste hvorfor har du så ikke fået noget af vide af de andre?

Fordi jeg aldrig har spurgt?

Suk....

Hvad nu?

....

Fint så lad være med at svar, tsk! Okay nu lyder jeg bare som en pige der er meget fornærmet! Jeg vendte mig om for at gå da jeg så en kniv på min stubbe. "Hvor er Rosie?" Spurgte en dyb stemme "det ved jeg da ikke" kniven presset sig længe mod min hals. "DU VOVER PÅ AT LYVE! HUN ER MIN, POP STAR" av han kan råbe højt! "Du misforstår noget jeg har en kæreste" sagde jeg til galning. Må gud forbyde at Rosie kommer sammen med sådan en lort.... "Men du ville havde Rosie" "nej, nej! Jeg er lykkelige med Alex" forklarede jeg ham. "Men du prøver at stjæle min Rosie" snerrede han "Rosie er min ven" "tsk du ville bare havde hende for dig selv" brummede han og presset kniven yderligere tættere på min hals, en lille blod dråbe slap fri. Hvis jeg skal slippe afsted med det her med livet behold. Må jeg få et flip!

Et flip? Nej Michael det behøver du ikke!

Hvis jeg dør, så dør vi begge!

Men du har endelig lært at styrer det!

Det er den eneste måde.....

Okay men være forsigtig...

Jeg begyndte at ryste som en gal, slog hovedet bag ud og et højt knæk lød. Jeg har fuckningen brækket hans næse! "Av for satan!" Hvæsede han, jeg så på ham imens jeg rystede. "Du skræmmer mig altså" mumlede han, jeg gik tættere på ham. Og løftede næven, "du er jo syg!" Skreg han da jeg havde slået ham. Han spytte noget blod ud, "jeg kommer tilbage lille pop star" brummede han. "Det gør jeg altid...." han var væk og jeg knækkede sammen. Jeg lå på jorden og stadig rystede over det det hele og slog nogen gange ud i det blå. Mine øjne var sikkert øde, jeg spyttede og sat mig langsomt op. Jeg stoppede med at ryste, mine knytnæve lod jeg blive til amenlige hænder igen. Jeg mærkede mit rigtige syn vende tilbage. Jeg sukkede og tog mig til hovedet, jeg hader mine flippe. Jeg er ikke mig selv der, det som om et genfærd låner min krop. Hvad jeg gør i mine flip bliver altid tåget, jeg kan knap nok huske alle detaljerne over det jeg lige har gjort! Jeg rejste mig op med en smule rystede ben.

Højre fod, venstre fod

Jeg knækkede sammen og tog mig til hovedet igen.

Kom nu Michael du kan godt!

Jeg rejste mig op og begyndte at gå normalt. Jeg så på klokken, tid til at hente Kate! Det bliver godt at se den lille charme trold! "Michael?" Jeg vendte mig om og så ind i Rosie's øjne. De var fyldt med frygt "du er jo en flipper" sagde hun. Jeg fik store øjne "hvor meget så du?" Spurgte jeg stille. "Det hele politiet har hentet ham" jeg sank en klump. "Jeg kan altså godt styrer det Rosie!" Udbrød jeg, "det tvivler jeg ikke på.... Derfor er det okay at være bekymret" sagde Rosie. "Rosie du skal ikke bekymre dig om mig" grinede jeg, hun så ned. "Min mor var også en flipper, hun fik et flip på en ustabil bro....." Jeg så ned. Jeg vidste godt en flipper er noget skidt noget og det kan være farligt. At man kunne dø af det hvis man fik flip på det mest dummeste tidspunkt. Men at hører en ven har mistet sin mor pga et flip gør ondt virkelig ondt! "Lad os hente Kate, sammen" sagde jeg og tog en arm om hende. "Og det er vores lille hemmelighed" hun smilede og nikkede. Rosie er lidt som en lillesøster.... Evelyn er som en storesøster for mig. LM er som en sjov fætter og AZ er som den skører nabo. Alex? Ja hun er min kæreste.....

//Michael er en flipper Ö skal lige siges at sygdommen nok ikke findes i virkeligheden\\

LoserWhere stories live. Discover now