7.Bölüm

48 12 0
                                    

Denizle konusmalıydım o konustugu kisinin kim oldugu ogrenmeliydim cektim ve dedimki.
-"O kimdi"
-"Kimkimdi?"
-"O konustugun?"
-"Bi arkadas"
-"İste kim o arkadas?!"
-"Y-a ben bi selimi almamız icin neler yapmamiz gerektine bakiyim"
-"Bak tabi bak bu konusma burda bitmedi deniz!" Of bu erkeklerin hepsi kerekte valla ya ablam aradi sesi endiseli bi sekilde bize selimi sordu bende durumu anlattım ve oda dediki "evlenmelisiniz" "Teklif bile yok ya benmi edem" diyip kapattım of selimm yok ya baskasi alirsa agliyodum deniz geldi ve dediki.
-"Yıldırım nikahıyla evlenmemiz lazım" sonra dudagıma bi buse kondurup sarıldı ama ben hala o kız kim havasındaydım ama cok yalsukluydu napim.
....
Evlilik prosudurleni doldurup teslim ettik denizle eve gittik denizde beni opüp evine gitti bende dus aldım cıktım ama normalde deniz hep mesaj atardı atmamıstı bu sefer bende sacımı kurutup giyinip ablama haber verip cıktım en sonunda denizin evine geldim zili caldın açmadı neyseki yanımda denizin evinin anahtarı vardı girdim kimse yoktu ama ev biraz dağınıktı lan yoksa bu o kızla bulusmus olmassın o kızla aldatatıyosa onun daaaa yiyosa ama yapmazya.
Denizin Gözünden
Hazal nedense soguk davranıyodu kızlar isteya salla geç neyse evime gittim kendimi direk mobilyaya attım ve kalktıgımda arabadaydım tam adama saldırıcaktımki boynumdan bi iğne hissettim ve yine uyudum bu melis benden ne istiyo lan kızla bikez cıktım ayrıldıktan sonra yapıstı ahtopot gibiya sonra nedense bıraktı ve bende bu sırada bu raya geldim yavastan goz kapaklarımı kaldırdımki bi yatağa bağlıydım melis geldi.
"Deni beni cok ozledin demi"
"Okadar ozledimki senden nefret ediyorum!"sonra biri gomlegimi cıkartı ve yine o lanet igneye maruz kaldım bu amk napmaya calısıyon lo gözlerimi actim ve melisin ustu dede yarim tisort yanimda yatuyodu oha fotorafimizi cekmis olmaliydiki bana resmi gosterdi.
"Col guzel cikmisiz demi denizcim"diyip manyak gibi guldu ve yanamı optu manyak la bu "Hazal acaba ne durumdadır tabi bu fotorafı gordukten sonra"
"Melis ne istiyosun lan!"
"Seni tamammı seni!Ben senin hayllerinle yatıp kalkıyorum be!"
"Ben senimi seviyorum lansole he!"
"Beni sevmeyide ogrenekcesin"
"Benim kotu bi ogrenci oldugumu herkes bilir" melis benim gozlerimi kapadı ve burnumu tıkadı ve bana 4-5bardak bisey icirdi gerisi tamamen yok ama tek hatirladigim melisle birlikte uyandıgımdı bunubunu yapmis olamam inanmiyorun bu bu olamaz yapamam zarzor uyanmistimki ben mahallenin coplugundeydim hazala gittim kapiyi acti ve bana tokat attı.
"Deniz bidaha asla ve asla buraya gelme!"
"Hazal bak melis bana oyun oynadı"
....
Hazalın Gozunden
Mesaj gelmisti ki inanmiyorum inanmyorum! Ollaamaz deniz ve yanindaki kiz yataktalar inanamiyorum bubu olamaz ben onu sevmistim lan been onu sevmistim ama o o sevgime ihanet etti eve gittim mutfaga gittim ve elime gecenleri duvara firlattim ablam kollarimdan uttu ve sarildi "Noldu melegim" "O-o aş-kıma ihanet et-ti!" Ablamin omzunda bi sure agladim ve resmi gosterdim.
"Iste erkeklerin temeli kim gosterirse gidiyo picler!"
"Ya ben ona guvendim buse ben ona guvendim!"kapı caldı ve delikten deniz oldugunu gordum yeter ama be kendimi toparladim ve kapiyi actim iki uc bagirdiktan sonra kapiyi yuzune kapadim hicmi acimadi ici hicmi sizlamadi yuregi hicmi ama kapiyi kapattiktan sonra biseyler geveledi kacirdilar ve sayre ablama mesaj atmis yuzzuz ablamda benle konustu inanmak istemiyodum ama kendimi kandiriyodum her devasinsa belkide melis hamileydi belkide selimimalamicaktik onun yuzunden tek diyecegim sey lanet girsin yeter ya uff bak yine kapiyi caldi.
"Hazal dur bi" tam kapicaktimki omzunun ustune aldi hayvan ya harbi hayvan.
"Bırak sana ya!"
"Kıskanc yureklim benim" sonra dudagima yapisti kollarimi optu ve arabaya zorla koydu malya harbi mal gerzek pislik oku, bide dudagimdan optu ne izin veriyonya! Uf mal sonra bana bi gelinlik verdi oha cok guzeldi hemen giydim inanmiyorumya cok guzel damaylik giymis beni bekloyodu sacimi hemen bildigim orgu tac yaptim ve bi cay suslenmis bir cay bahcesine goturdu hala inanamiyodum geldik ve eylul emre mira ablam 10 15 kiside vardi inannamiyorum en sonunda evet deme anina geldi sira ve bilmiyodum hic dusunmemistim uff lanet hayir nasi diyim evet demekte istemiyorum ve dedimki...

"Sadece Sen"Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ