6.Bölüm

60 13 0
                                    

Bugün bursluluk sınavı vardı emreyle eylül ikisi birden hyvan gibi çalışmışlardı minnak selimi komsumuza bırakıp okula giddik sınavı okduk eylulle emrenin sınavı cok guzel gecmis olmalıkı yerlerindenduramıyorlarsı.
...
Sınav sonucları açıklanmıştı Eylüle emre yanıma buruk bi sekilde geldiler.
"Noldu?"
"Biz sehirden ayrılıyoruz"
"Kazandınız demek"
"1 güne gitmiş oluruz"
Yüzleri buruk bisekilde denizede durumu anlattılar napıcam simdi ablam geliyo hic deyilse.
...
Eylül evine kamyon gelmişti yanına gittim ve sarıldım gozumden iki yaş havalandı ve gitti.
"Hazalım yapma böyle gelirim arada sende gelirsin cok uzakta deyil saten.
"Yinede gidiyosunnama"
Oda sarıldı ağlamaya başladık.A ma artık gitmek zorundaydı emreylede vedalastık denizde geldi ve gittiler denize sımsıkı sarıldım "gittiler" "Onlar icin iyi olucak" deniz bugun bnm evimde kaldı.
...
Zil caldı kosarak kapıya baktımki ablamdı denizi uyattarak "Ablam geldi lan saklan!" Denizi hemen gardolaba tıktım ve kapıyı açtım ablam buarada adı buse bana sarıldı hasret giderdik uzun paltosunu cıkarınca "Oha noldu sana!?" "Bisey okdugu yok bu benim tarzım" acayip mini bi etek ustune bi gomlek altınada stilepto giymisti oha seyinide acsaydı oha amaya neyse evi gezdirdim bavulumu oda koyup tam gardılobu açıcakken onune gectim "Dur!" "Cekilsene hazal" "O-lmaz" "Neden?!" Dusun hazal dusun buldum "Ev yeniya artan boyalarla dolabın icini boyadım kapakları kapalıyken daha hızlı kuruyomuş" selim ağlamaya basladı ben onu kucagıma aldım ve susturdum ablam kalpten olcek gibi pldu "Bebeginmi var senin!" "Hayır bu bebek sahipsizdi evin icinde kundakta bulduk ve yetimhaneye vermek istemiyoruz!" "Yerim ya benim minnosum bu tatlışa sahipmi cıkmış" sevdikten sonra dusa girdi gardilobun kapanı tam acıyodumki buse gelerek "Bornozu unutmusum" dedi aldı ve gitti komtrol rttikten sonra denizi cıkardım ve hemen yollamak zorunda kaldım "Niye saklıyosun beni?" "Cok yqnlıs anlardı ablam saçmqlama!" Eve mira geldi elinde mazemelerde vardı
"Eylulun gidisi moralini bozdu galba ama ben o moreli duzeltmeye geldim!"
"Elindekiler ne?"
"Mutfaga hadi"
Mutfağa gectik bursuru sey cıktı posetten pastahamuru pasta mazemelri ay yerim ben bu kızı."Başlıyalımmı?" "Evet!" İlk once pastayı yaptık ve penbe pasta hamuruyla üstünü kapladık
.....
Pastayı tamamladımızda olmustukki cok guzel olmustu.

Tam parpak atıcakken mira beni durdurup "Parmak izinmi cıksın istiyon" "Ya bizim evde dedektifmi var" "İcine edersinya uf" ablam banyodan cıkmıstı uzun bi elbise giymis sacını toplamıs buyuk kupeler takarak geldi mirayla tanıstirdımki kapı calsı y...

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Tam parpak atıcakken mira beni durdurup "Parmak izinmi cıksın istiyon" "Ya bizim evde dedektifmi var" "İcine edersinya uf" ablam banyodan cıkmıstı uzun bi elbise giymis sacını toplamıs buyuk kupeler takarak geldi mirayla tanıstirdımki kapı calsı yuh ama ya deniz gelmis ustunde tabikide takım elbise yok cok spor ve kul bi sekilde yanağımdan optu ben hala ona bakıyodumki "Beni kesmeyi bırakıcakmısın?" "Ne kesmesi be üf" "Tamam tamam tatlı cadım" iki buket cicekle geldiki ablamla tanıstılar.
-"Selam ben hazalın ablası buse"
-"Meraba bende sevgilisi deniz"
Ablam kulağıma "Gökten falanmı buldun bu cocugu" "He kafana düssün die" ben kalktımve odama cıkıp giyindim.O dayı asırı dağılmıstı neyse odaya geldim mira deniz ablam olumune guluyolardı selim elimde geldim "Ablam biz denizle azcık dısarı cıkıcaz" dedim oda kafa salladı elinden tutup asagı indigimdeyse dudagıma yapıtı ve beni hic konusturmadan arabasına bindirip lunaparka götürdü.o na sarıldım "Romantik okuzum" "Bence su okuz kelimesini cikarmaliyiz" "O azcık zor" atış yerine goturdu ve bana silahi verdi arkama gecip söyle vurcan falan dedi ben ona. Bakıyodumki goz goze geldik "Bana deil hedefe bakıcan" yanagından öptüm ve ilk uc atistam biri tuttu deniz elimden alti vr 2atisida tuttu okuz gibi bi ayicil verdiler "Aynı sen" dedim vr güldüm ve gondala bindik cıktığımda kafamla yürüyomus gibi oldum sanırsam basım ayaklarımla anlaşmıstı ve eve donduk.
...
Eve döndüki selim ağlıyodu kosakosa selime gittim ve mamasını hazırladım ablamsa uyuya kalmıstı tabi 5 saat araba super kolay deil bende selimi alıp uykuya dalıcaktımki yan odada denizin gizli gizli birine bagırıyodu.
"Beni rahat bırak!"
"Hazalll ahhahaha yazık size ya"
Ve yuzune kapattı buraya doğru geliyordu bende selimi aldım ve odaya doğru gittim deniz bana baktı zorla gülümsüyirdu eğer beni aldatıyosa onu bıcaklayip gomerim lan! Onun ****** ederim. 
.......
giysi almam lazımdı eskimekten olmus seylerimden bıkmıstım tam çıkacaktımki polis geldi.
"Buyrun"
"Burda size ait olmıyan bi çocuk varmış"
"Sokaga bırak-ılmıstı"
"Onu almam lazım"
Selimi aldım optum kokladım kapıyı cekiyodumki denizde geldi uf sinirliydim ona ama onunda hakkı vardı bu bebekte  arabaya bindik ve bi yurd gibi biyere girdik polis bizi bi odaya cekti ve bir kaç soru sordu bizde cebabladık polis memnun olmus gibiydi sonunda yurt mudurunun yanina geldik.
"Ailesi mi alı-ca-ak?"
"Korkmayın biz bi ihpar aldık onun uzerine alındı"
"Sey bebegi geri alabilir miyiz?"
"Üzgünüm ama bebek sizin üstünüze gözükmüyo hem evlenmeniz hemde maddi durumunuzun iyi olması lazım."
"Tamam görebilirmiyiz"
"Tabikide"
Selimin kokusunu iyice cektim o omis kokusunu o temiz masum kokusunu annesi olmıyabilirim ama o benim cocugum olması gerekki bukadar bağlandım.Denize gururlu bir sekilde dedimki "Bu bizim yavrumuz ve onu alıcağız!" "EVET!"Deniz selimi kucagımdan alarak sarıldı kokladı.

"Sadece Sen"Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα