Capitolul 3

42 2 0
                                    

Dupa ce mi-am schimbat fusta office si camasa cu o pereche de pantaloni scurti si un maieu pe corp, mi-am prins parul intr-un coc lejer si am iesit din baie.
Miles nu mai era in apartament, ceea ce imi spunea ca Zak a venit iar el in intamplina.
Aud un click, niste rasete, si dupa o usa data de perete.
-Liz! urla frati-miu intrand in apartament. Vino sa cucosti chestia asta care se crede fiinta umana, spuse frati-miu gesticuland spre un baiat roscat, cu ochi negri. Era frumos, ce pit sa zic. Inalt, structura sportiva, trasaturi fine, ochi negri, dantura perfecta. Era tipul acela de baiat care aveai senzatia ca este desprins dintr-un catalog de moda si pus exact in intrarea ta.
Mi-a aruncat un zambet de fotomodel, si a intins mana.
-Zachariah Dolores, se prezinta el.
Mirosea a cafea tare, a menta si mirosea subtil a tigari de foi.
-Elizabeth O'Brien, spun eu strangandu-i mana. Incantata.
-Placerea e de partea mea, spuse el uitandu-se  fix in ochii mei verzi. Ea e sora ta mai mica, ii spuse Zak fratelui meu, mirat. Parca era mai mica.
-Am 20 de ani, spun atragandu-i atentia.
-Da, stiu. Numai ca frati-tu de descrie ca fiind o fetiscana cu codite carliontate, nu o femeie frumoasa, cum esti defapt.
Am rosit la complimentul lui.
Eram inalta. Aveam 1,80 din pricina dansului. Problema e ca silueta mea, odata slaba si zvelta, a luat proportii de cand m-am lasat de dans.
-Multumesc, am spus uitandu-ma la frati-miu. Pentru tine sunt o fetita cu codite carliontate? E doar un an intre noi, Miles. Nu sunt atat de mica pe cat ma crezi.
-Stiu, Liz, numai ca nu voiam sa atrag atentia asupra ta in campus. Orice barbat  isi doreste o partida frumoasa, drept urmare Clary este foarte cautata, spuse Miles cu dezgust.
-Trebuie sa recunosti, frate, ca e frumoasa tipa. O fi ea naspa la fire, dar arata bine, spuse Zak pe un ton relativ apreciativ.
-Ma rog, spun schimband subiectul. Am nevoie de toate cele necesare pentru pat, inclusiv o saltea noua, am spus.
-Stai linistita, printesa, spuse o fata inalta, ce purta o rochie cu multe paiete rosii, mult prea mulata si mult prea scurta, incaltata cu niste pantofi cu toc mult prea inalt. Am luat salteaua cu mine, surioara, spuse ea.
Aceasta nu era Clary pe care o cunosteam eu.
Nu avea par negru, ci blond-platinat. Nu avea ochi albatru-gheata, ci mov. Nu era palida, ci bronzata. Nu era putin plinuta, avea un corp perfect.
-Buna, am spus timid. Ce mai faci?
-Hai nu ma lua cu dulcegarii, balerino, mi-o tranteste ea, dupa isi indreapta privirea pe frati-miu care clocotea deja. Lasa printesica lui tati sa-si ia zborul, fratioare.
-Tacu din gura, Clarissa. Daca spui ceva de ea anul asta, sar pe capul tau de ramai fara clienti.
Obrajii i s-au colorat intr-o nuanta discreta de rosu. Eu credeam ca de stanjeneala, dar mi-am dat seama ulterior ca era din cauza furiei.
-Eu am vrut sa fiu draguta. Du-te dracu' la tine in camera si culca-te cu sacul asta de muschi si prostie, spuse aratand spre Zak care o trata cu o indiferenta totala.
-Mdea, bine, spuse Zak plescaind. Hai cu mine, iubire, adauga si il lua de mijloc pe sus pe Miles, tragandu-l in apartamentul meu.
-Imi pare rau, Clary, dar in apartamentul asta nu mai intri, marai Zak tragandu-ma bland de mana.
Am rosit din pricina atingerii, ceea ce nu imi statea in fire. Sora-mea a vazut si a inceput sa ranzeasca.
-La revedere, Clary, spus simtindu-ma vinovata fix inainte ca Miles sa tranteasca usa.
-Jigodia dracu', murmura el ducandu-se spre bucatarie.
Fara sa-mi dau seama ca mana mea inca mai este in a lui Zak, m-am uitat in jos. Zak mi-a urmarit privirea si mi-a dat drumul la mana brusc, cu obrajii putin mai roz decat de obicei.
Mi-a zambit sfios si a plecat spre bucatarie.
Purta maieu si pantaloni scurti, iar d-abea dupa ce sora mea a facut comentariul referitor la "sacul de muschi si prostie" mi-am dat seama ca musculatura lui Zak era, defapt, foarte bine lucrata.

Acesta a fost capitolul 3. Sper ca v-a plcaut.
Multumesc ca ati citit.
Va pup!❤️

In pasi de dans Where stories live. Discover now