1. Bölüm: Vampir Gece Kulübü

327 8 0
                                    

   Multimedia: Jack   Lara ve Sofia

    Ben Lora Stone. 25 yasima girdigim gün hayatim degisti. O gün baska bir hayatin pesinden baska bir dünyaya sürüklendim. O kisi üvey ablamdi. Sofia Stone. Bundan 3 ay önce aniden ortadan kayboldu. Ailem, onun öldügünü düsünüyor. Bir gece kaninin son damlasina kadar emildigini ve bedeninin yok edildigi senaryosunu kurdular kafalarinda. Bense bu kaniya kesinlikle karsiyim. Cünkü Sofia'yi onlardan daha iyi taniyorum. O tanidigim en akilli ve güclü insandir. Her hangi bir vampirden kolaylikla kurtulabilir, belki fiziken degil ama kivrak zekasiyla dünyada ki her canliyi alt edebilecegine adim kadar eminim.

    Dünya artik degisti. Aslinda hep ayniydi ama biz insanoglunun, bizden baska türde varliklarin da aramizda yasadigindan haberi yoktu. Artik yalniz olmadigimizi biliyoruz ama yine de onlara karsi hic bir üstünlük kuramiyoruz. Vampirler, kurtadamlar ve daha bir cok farkli hayat bicimi. Her gün yüzlerce insan kanlari süzülerek ölüyor fakat vampirler üzerlerine almamakta israr ediyorlar. Bu ölümlerden kendilerini sorumlu tutmuyorlar. Kimi kandiriyorlar ki! Aslinda bunun dogru oldugunun hepimiz farkindayiz, yine de kanunlari onlarda uyguluyamiyoruz.

    3 yil kadar önce sehirde ilk vampir gece kulübü acildi. Bir nevi zenginler icin de pavyon diyebiliriz. Ben kapisinin önünden bile gecmezken Sofia oradan cikmaz hale geldi. 1 yil kadar sonra da orada calismaya basladi. Ailem de, ben de bu isin Sofia'nin basina bela acacagi konusunda hemfikirdik ve sürekli oradan ayrilmasi konusunda israr ediyorduk. Fakat Sofia cok degisti. Bizden tamamen uzaklasti. Uzun zamandir da bizimle tamamen irtibati kesti. Onu oradan uzaklastirmaya calisirken sonunda bizden uzaklasmis oldu. Bir yildan uzun zamandir yüzünü görmemistim. 3 ay önce de kayboldugu haberi gelince ailem onun öldügüne inandi. Onlar yas tutarken ben bir an olsun Sofia'dan vaz gecmedim ve onu her yerde aradim. Tek bir yer haric. O kapisindan gecmeye bile ürktügüm Vampir Gece Kulübü.

    25 yasima girdigim gece arkadaslarim bana dogum günü süprizi yaptilar. Beni daha önce hic gitmedigim bir yere götüreceklerini ve cok seksi giyinmem gerektigini yoksa bizi iceri almayacaklarini söylediler. Onlara hic keyfim olmadigini söylemeye calistim ama ne care... Beni resmen sürükleyerek o nefret ettigim yere getirdiklerinde önce eve dönmeye karar verdigimi söylecekken aklima bir fikir geldi. Belki de artik Sofia'nin basina ne geldigini grenebilirdim. Tabii kendim burada can vermeden önce.

    Iceri girdigimiz anda bambaska bir dünyaya ayak bastigimizi zannettim. O kadar büyüktü ki bu gece kizlarla birbirimizi kaybedecegimize emindim. Her yerde birbirinden seksi kizlar dans ediyordu. Göze batmamaya calisarak herkesi tek tek incelemeye calistim. Ortam biraz fazla karanlikti. Yüzleri secmek pek de kolay olmuyordu. Sonra bir kiz carpti gözüme, ayni Sofia. Tanrim, lütfen o olsun diye icimden dua ederek kiza dogru ilerlemeye basladim. Ben kalabalikta agir agir ilerlemeye calisirken kizin yanina bir adam geldi ve önce saclarini geriye savurdu sonra da ac kurtlar gibi dudaklarina saldirdi. Sanki kiz elinden kurtulmak istermis gibi kipirdaniyordu. Bunu görünce daha hizli ilerlemeye calistim ama bu imkansizdi. Cok fazla kisi vardi hala önümde. Gözlerimi onlardan ayiramiyordum. Bir yandan eger o Sofia ise onu adamin elinden nasil kurtarabilecegimi kuruyordum kafamda. Adam dudaklarini kizdan cekti ve gozlerini kizin gozlerine dikti. Hic kipirdamadan öylece bakiyordu. Ben de durdum yerimde onlari daha dikkatli inceleyebilirim diye. Sonra kizin kulagina yavasca egildi ve kisacik bisey soyledi. Sonra geri cekildi ve yine gozlerine odaklandi. Kiz sakinlesmis, sanki az önce adamdan uzaklasmak isteyen o degildi. Sonra kiz yavasca adamin dudaklarina uzandi ve ellerini saclarinda gezdirmeye basladi. Adamin gercekten cok güzel sari saclari vardi ve fazla yakisikliydi. Ben bunlari düsünürken kiz birden adamin üzerine atladi ve bacaklarini beline doladi. Benim saskinligim bir üst seviyeye yol almisken, kiz kafasini geriye dogru savurdu müzik esliginde kivranmaya basladi. Adamin bir eli kizin belinde digeri gögüslerinde geziyordu ve birden kizin zaten tansparan olan bluzunu ikiye ayirdi. Sonra ortaya sacilan gögüslerini avuclayip dudaklarini bastirdi. Artik fazlasiyla yakinlastigim icin daha net görüyordum. Kiz zevkten cildiriyor adam ise sanki cok sirandan bir seymis gibi rahat davraniyordu. Nihayet kizin yüzünü net olarak görmüstüm. Kesinlikle Sofia degildi ama sanki akrabasiymis gibi cok benziyordu. Yüzü, saclari, boyu. Arkami döndügüm gibi tuvaletin yolunu tuttum. Kapidan iceri girdigimde artik göz yaslarima engel olamiyordum. Onu cok özlemistim ve o kizi icerde görmek sanki Sofia burdaymis gibi hissettirmisti. Yanima bir kadin yaklasti. Önce bir kac saniye yüzüme bakti sonra konusmaya basladi.

Bloody Nights (Askiya alindi)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin