2.

237 12 1
                                    

O několik týdnů později:

Zbývá týden do koncertu Jacka & Jacka a já začínám pomalu, ale jistě šílet. Nemůžu tomu stále uvěřit, že po těch letech uvidím konečně ty 2 kluky, které neustále sleduji a zbožňuji je.

S mou kamarádkou, se kterou jedu voláme na skype a řešíme spoustu problémů a zbytečných věcí, skoro panikaříme. "Co si budeš brát na sebe?" "Co se chystáš dát klukům?"
Ano, ještě jsem se asi nezmínila, že máme VIP, což znamená, že se s kluky i vyfotíme a můžeme jim něco přinést. Proto taky hodně řešíme oblečení, přeci si nemůžeme vzít leccos, musí nám to na fotkách slušet a vzhledem k tomu, že máme nárok jen na jednu fotku je to, že budeme na fotce vypadat špatně je jedna z našich největších obav.

Zpět ke skype a všem otázkám. Po několika hodinách jsme došli k určitým odpovědím a názorům a dokonce jsme si vybraly i outfity. Vybírat outfit na koncert není vůbec lehké, musíte vybrat něco, v čem budete vypadat dobře na fotce a budete se v tom cítit dobře celý večer po dobu koncertu. Nakonec jsme se ale dostaly ke konečnému výsledku (outfit vlevo je mé kamarádky, vpravo můj).

Po dnešním dlouhém dni se jdu asi v 10 večer navečeřet, osprchovat a lehnout si. Snažím se usnout, i když to přes nedočkavost moc nejde. V hlavě si promítám, jak asi bude probíhat koncert a VIP a co řeknu klukům. Pomalu usínám...

Paradise // ff with Jack JohnsonKde žijí příběhy. Začni objevovat