4) "What? There? Never!"

958 64 4
                                    

Emily

Zrovna si hraji s Darcy v jejím malém pokojíčku, který sdílí se svojí malou sestřičkou. Sedíme spolu na růžovém koberečku. Darcy si vytahuje z krabice, pomalovanou různými postavičkami, plastové hračky. Většinou jsou velkých rozměrů, takže nehrozí vdechnutí.

"A teď letí letadlo!" zajásám s nadšením a zvednu plastové letadýlko do vzduchu.

Darcy se usmívá a tleská. A dokonce vydává i vrčící zvuky. Spíše to jsou hesla jako "brm, vrr". Vypadá to spíše jako kdyby nebyla vůbec vychovávána lidmi.

Ale podle mamky, když jsme za ní přišli a Darcy na ní takto začala hulákat, je všechno v pořádku. Prý jsem taky byla taková a možná ještě horší. Přehání to.

"Ahoj holky. Co tady děláte?" najednou se Darcy přestane věnovat mamince, která už si stihla otevřít letiště s dalšími letadly a možná kdyby to ještě chvíli trvalo bylo by i další.

Darcy se hned po Harrym natahuje a moje slibná kariéra letušky je pasé.

S úsměvem a polibkem, který dostanu od Harryho na čelo všechno smaže. Sedne si naproti mě a čeká na odpověď na otázku, kterou položil, když přišel.

"Sis nevšiml tatínku? Stavíme letiště. Plánujeme dovolenou." zasměji se a ukáži na časopis s obrázky všelijakých prázdninových destinací.

Hele, ale vážně. To už je divný, ani nevím jak jsme se k tomu časopisu dostali. Včera ho donesl Harry domů. Jeho kamarád z práce mu nedávno básnil o báječné dovolené v Irsku, Chorvatsku a v Itálii. Barevné záložky v katalogu ukazují všechna místa, která doporučil. Je jejich asi 20.

"A vybrali jste něco?" zeptá se se zájmem.

Jenom přikývnu a otevřu stranu, kde jsem našla to nejlepší místo na dovolenou.

Harry se na mě podívá zvláštně a teď vážně nekecám i Darcy má stejný výraz jako on. Kdyby tihle dva se k sobě nechtěli znát... Nikdo by neuvěřil...

"Cože? Tam? Nikdy!"

Hey Parents! (Harry Styles / 1D) 3/3Where stories live. Discover now