2.) Strand turen!

720 22 4
                                    

"Sofiaaaa! Dinner is ready!" Min faster råber til mig og jeg skynder mig at råbe tilbage "comiing!" Jeg har værelse ovenpå så der er ret langt at råbe.
Jeg skyndte mig at løbe ned og sætte mig ved bordet. Min onkel sad og kikkede i et blad og min faster kom gående med et fad. "Looks delicious" sagde jeg og hun smilte til mig.
Maden var mega lækker. Det var kylling med karry sovs og søde kartofler. Vi snakkede også om hvad vi skulle lave imorgen og min faster kom med den fantastiske ide at jeg kunne tage til stranden med min kusine.

Hun bor inde i byen med hendes veninde i en lejlighed. Vi snakker rigtig godt sammen. Efter maden skrev jeg til hende og hun syntes at det var en super ide. Vi skulle mødes her hjemme kl. 2. Jeg glæder mig!

Klokken er nu ca. 8:30 og jeg har lige været i bad. Jeg har mit eget badeværelse. Mega lækkert! Jeg har taget noget nattøj på og lavede en knold af mit laaange hår.

Jeg lagde mig ned i sengen og lukkede mine øjne og faldt langsom i søvn

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Jeg lagde mig ned i sengen og lukkede mine øjne og faldt langsom i søvn.

Næste morgen stod jeg op kl. 10 og var overraskende meget frisk. Jeg løb neden under og så en seddel på spisebordet:

Goodmorning darling :) hope you slept well i am off to work and won't be home before tonight. John will be home by dinner time.
Love aunt <3

Jeg smilede af hendes søde seddel og åbnede køleskabet og fandt noget yoghurt. Jeg fandt en skål og hældte det ned i skålen. Jeg tog en banan fra frugtskålen og fik den skåret i skiver og lagde det ned i skålen. Jeg tog en ske og gik tilbage op på værelset. Jeg åbnede min MacBook og så videre på: The Flash.
Da jeg var færdig satte jeg noget musik på og begyndte at finde noget tøj. Det er virkelig varmt her i Californien så jeg skal bare havde noget let tøj på. Det blev: en løs grå T-shirt, shorts, Converse og så satte jeg bare mit hår op i en løs knold. Kl. var nu 1 så jeg lagde mig bare tilbage i sengen og tjekkede sociale medier imens jeg hørte musik.

Jeg hørte et dyt og jeg viste hun var her

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Jeg hørte et dyt og jeg viste hun var her. Jeg tog min taske hvor jeg havde: mobil, høretelefoner, pung, bikini og solcreme. Det var vist alt.
Jeg løb med af trappen og snuppede nøglen og løb ud låste og hen til bilen. Jeg smilte og sagde "Haii! Omg i missed you soo much!" "Omg i missed you too girl! Long time no see!" Vi krammede og så kørte vi.
Jeg fandt min mobil frem og fandt noget musik. Jeg satte musik på og skruede helt op. Vi sang af vores fulde lunger med vinduerne rullet ned.

Da vi kom til stranden var der så mange mennesker. Vi parkerede og steg ud af bilen. Det var så varmt. Vi gik hen til toiletterne for at skifte til bikinier. Jeg har købt en ny til Cali turen. Den sidder bare så godt på mig. Fremhæver alle de godt ting 😉

 Fremhæver alle de godt ting 😉

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Jeg er en ret spinkel pige. Men jeg klager ikke.

Vi gik sammen ned til hendes bil for at hente strand tingene. Vi tog vores håndklæder og gik ned til stranden. Der var et lille hul hvor vi lagde os ned for at sole os. Vi hørte noget musik og snakkede lidt.
Efter lidt tid besluttede vi os for at gå ud at bade. Jeg havde godt set at der var nogle drenge lidt længere væk der kikkede på os. Jeg smilede bare og så gik vi ud for at bade.
Vandet var mega dejligt ikke for koldt.
Vi svømmede lidt og plaskede lidt vand på hinanden og grinede.

Da vi gik tilbage til vores plads kom drengene hen til os. De så ikke helt slemme ud. De smilte og vi smilte tilbage. "Hey! Whats your name?" Spurgte den ene dreng. Han havde fregner på hans skulder og så ret cute ud. "Sofia, and this is my cousin, Sara" jeg lagde armen om Sara og vi grinte lidt "my name is Aaron, do you wanna lay with us over here?" Han pegede bagud og smilte sødt. Man kunne virkelig ikke sige nej til ham. Vi grinte lidt, mig og Sara kikkede lidt på hinanden. "Why not?" Sagde Sara. Vi tog vores ting og lagde os over til drengene. Mig og Aaron snakkede sammen og han gav mig hans nummer og jeg gav ham mit.

Efter ca. 2 timer skulle vi hjem. Vi krammede farvel og gik tilbage til bilen.
"That was AWESOME!" Skreg Sara. Jeg grinte af hende og hun begyndte at køre.

Sara satte mig af ved huset og jeg gik ind. Der var stadig ikke nogen hjemme. Kl. var nu halv 5 så der går nok ikke lang tid til de kommer hjem igen.
Jeg gik op og tog et langt dejligt bad og fandt noget behageligt tøj.
Jeg besluttede mig for at ringe til min mor.

M=mor
S= Sofia
S: Hej mooor!
M: Hej skat! Hvor dejligt du ringer! Går det godt?
S: ja det går super! Jeg har været på stranden idag sammen med Sara. Det var mega hyggeligt!
M: det lyder dejligt skat! Men jeg bliver nød til at gå nu. Jeg er ude at købe ind og det er min tur ved kassen nu!
S: okay! Vi ses, elsker dig!
M: elsker dig! Hej....

Det var dejligt.
Døren bliver åbnet og nogen råber: "i am hooome! I got MacDonalds!" Jeg løb ned af trappen og siger Hej. Hun sætter poserne på bordet og fortæller mig at John (onkel) først kommer hjem kl. 8 fordi han skulle til møde.

Efter maden gik jeg op og børstede mine tænder og gik i seng. GODNAT!

-------------------------------------------------------
Woow et langt kapitel! Håber i kunne lide det 😉 vi ses ❤️❤️

You are my one. (Ikke igang.)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum