1.) FARVEL!

1K 23 3
                                    

"BIB BIB BIB!" Mit vækkeur ringer og jeg klasker ud efter det. Kl. er 4:30 fordi jeg skal med flyveren kl. 10. Jeg glæder mig helt vildt for jeg skal ned til min faster og onkel! Det er et halvt år siden jeg sidst har set dem. Det bor nemlig i Californien og jeg skal bo hos dem hele sommerferien. Jeg glæder mig så meget!

Jeg lagde noget tøj frem igår for jeg viste godt at jeg nok i orkede at finde tøj frem så tidligt om morgen. Så jeg tog det på. Det var et par hvide shorts og en hvid T-shirt. Så sat jeg mig over til mit make up bord og flettede mit lange hår i en sildefletning. Jeg skal nok snart klippes.

Jeg gik ud af døren og ud på badeværelset og vaskede mit ansigt og friskede mig lidt op med noget deo og parfume

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg gik ud af døren og ud på badeværelset og vaskede mit ansigt og friskede mig lidt op med noget deo og parfume. Til sidst børstede jeg mine tænder. Så gik jeg ud i køkkenet og lavede mig selv noget morgen mad. Idag var det bare noget ristet brød med smør og pålægschokolade. Ik så sundt men om morgen orker jeg virkelig ikke lave mad.

Imens jeg sad og spiste min mad sad jeg bare på min mobil og var på insta, snap osv.
Jeg havde bestilt en taxa til kl. 5:30 og kl. var omkring 5:15 så jeg havde stadig et kvarter.
Jeg tog min kuffert og min hånd bagage ned til døren. Derefter hentede jeg min mobil og puttede den ned i tasken samt min oplader. Så gik jeg ind i stuen og tog min MacBook og oplader og pakkede også det.

DYT DYT! Aaah taxaen er her... Jeg tog mine nøgler, kuffert og rygsæk og gik ud af døren og låste. Jeg smed min kæmpe kuffert ind i bagage rummet og satte mig ind i bilen. "Til lufthavnen tak!" Sagde jeg til manden. Han nikkede og kørte væk.

I lufthavnen:
"Så mange mennesker" tænkte jeg... Det var jo også sommerferie. Jeg rullede hen til der hvor man skal tjekke sin kuffert ind. Der var en laaang kø.
Efter at have fået min kuffert afleveret skal jeg videre til Security. Også mega lang kø.

Endelig færdig. Nu går jeg bare rundt og kikker i de små butikker. Men jeg var faktisk ret sulten så jeg tog hen til en lille smoothie butik og bestilte en med: jordbær, banan, og solbær. Jeg betalte og gik videre. Jeg satte mig ved en af bordene og skrev til min mor.
Mor: Hej mor ❤️ nu er jeg kommet til
lufthavnen, vi ses! Elsker dig 😊

Nu sidder jeg på flyet og er på vej til at lette. Jeg sidder ved siden af en dame som har en baby ved siden af hende. Jeg har vinduet! Yey!
Men her skal jeg sidde de næste 11 timer. Håber ikke at den baby begynder at græde...
5 timer senere: jeg er lige vågnet efter at have sovet i næsten 5 timer. Tiden går hurtig. Jeg valgte så at tage en film på. Jeg tog min MacBook frem og satte: The Flash på det er en super serie. Efter at have set 3 timers flash gider jeg ikke mere så jeg ligger mig til at sove igen.
Jeg vågner af at vores kaptajn snakker: mine damer og herre så er der 5 min. til vi lander så spænd jeres sikkerheds seler og pak jeres ting sammen. Jeg siger ta....
Og sådan blev han ved med at snakke. Jeg spændte min sele og pakkede tingene sammen og kikkede bare ud af vinduet.

Jeg træder ud af flyet og en varme hede rammer mig. Nu er jeg i Californien. Jeg går ned af trappen og hen af en vej og så kommer jeg ind i den kæmpe lufthavn. Jeg går hen til båndet og venter på min kuffert kommer.
Efter ca. 10 minutter er den der endelig. Jeg tager den og går hen til udgangen.
Der er mega mange mennesker som råber og smiler og griner. Men jeg prøver bare at finde min faster og onkel. Jeg går længere frem og ser min faster. Jeg smiler helt vildt til hende hun kommer luntende hen til mig og giver mig en kæmpe krammer. Derefter ser jeg min onkel og jeg siger "Hej" og  giver dem flere krammere.
Vi går ud i bilen. De har en mega sej Rangerover. Min onkel tager min kuffert og smider den ind bag i og jeg sætter mig ind i bilen.
På vej hjem snakker jeg med min faster om alt og ingenting. Skole, arbejde, venner, drenge og om familien hjemme i Danmark. Men jeg bliver nød til at snakke engelsk til hende fordi de forstår ik en dyt dansk.

Da vi kommer til deres kæmpe hus går jeg op på gæste værelset og pakker lidt ud. Sikke en fantastisk dag ❤️
-------------------------------------------------------
Det var første kapitel 😂 håber i kunne lide det og vil skrive en kommentar ❤️ der kommer måske et nyt kapitel senere idag eller imorgen? ❤️❤️
Vi sees ❤️❤️❤️❤️
    

You are my one. (Ikke igang.)Where stories live. Discover now