Boku no Hero Academia

129 6 2
                                    

Konnichiwaaa:):)
Diğer adıyla My Hero Academia,gerçekten güzel bir shounen anime/manga.
Konusuna gelirsek:Olayın geçtiği dönemde işler şimdi olduğunun tam tersine dönmüştür;şu anda süper güçleri olanlar anormal kabul edilirken bu zamanda süper güçlerinin olmaması çok tuhaf bir şeydir.Kahramanımız Midoriya İzuku,küçüklüğünden beri 'Barışın Simgesi' olan,1 numaralı süper kahraman All Might gibi olmayı hedeflemektedir,fakat süper güçleri (özgünlüğü) yoktur.Fakat All Might'la olan tevafuki buluşması sonucu All Might hakkında öğrendikleri bütün hayatını değiştirecektir.
Gerçekten çok heyecanlı,hikayesi güzel olan bir anime/manga.Gerçekten hikayesinin her harfinden emek akıyor.
Boku no Hero Academia'ya önce mangadan başlamış biri olarak hikayeyi gerçekten beğeniyorum.Hatta okuduğumda/izlediğimde One Piece,Naruto,Bleach,Fairy Tail gibi büyük animeler arasına girmesi gerektiğini düşündüm.O derece güzel.
Şu anda 1 sezonu var ama 2. Sezonu çıkacak.Tarihi belli değil ama resmi duyuru yapıldı.
O zaman iyi okumalar/seyretmeler:)

2 Temmuz 2018
Artık 3 sezonu var.Baya güzel gidiyor anime.Mangayla birebir aynı fakat çıkacak movie mangada yok.Yalnız filmin yapımcılarının içinde mangaka da olduğundan hikayeden bağımsız olduğu söylenemez:)Ama olduğu da söylenemez:)Anladınız siz:)
:)

Yalnız filmin yapımcılarının içinde mangaka da olduğundan hikayeden bağımsız olduğu söylenemez:)Ama olduğu da söylenemez:)Anladınız siz:)                                        :)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Anime-Manga Günlükleri(Askıda)Where stories live. Discover now