Kuroshitsuji

588 8 14
                                    

Ah o Sebastian yok mu o Sebastian!Sebas-chan'ım benim:)Bu animede Sebastian'dan nefret ettiğim iki sahne vardı:biri 1. Biri 2. Sezonda.İzleyince anlayacaksınız.Çünkü biliyorum ki(Feel geçirenler en azından) o sahneleri siz de sevmeyeceksiniz.
Konusuna gelirsek.Spoi vermek istemediğim için siteden alıntı yapıcam:Victoria döneminde İngiltere'nin en asil ailelerinden biri olan Phantomhive'lar bir yangın sırasında hayatlarını kaybederler.

Yangının ardından kaybolan Phantomhive'ların tek oğlu 12 yaşındaki Ciel Phantomhive; yanında Sebastian Michaelis adlı her konuda mükemmel bilgiye, terbiyeye ve yeteneğe sahip olan bir hizmetkarla birlikte 2 yıl sonra aniden ortaya çıkarak tüm malvarlıklarının ve işlerinin yönetimini devralır. Bir yandan da Sebastian'la birlikte, Kraliçe Victoria'nın ilgilenmesini istediği Londra'daki gizli davaları çözmektedir.

Ancak madalyonun arka yüzünde aslında Sebastian, Ciel'in geri dönebilmek için anlaşma yaptığı bir şeytandır...

Aslında durum son paragrafta yazdığından biraz daha farklı ama genel anlamda konu bu.
Anime toplam 4 sezondan oluşuyor ama sezonlar kronoloji ve yapı bakımından farklı.
1. Ve 2. Sezon ana hikayeye yönelikken,3. Sezon(Book of Circus) 1. Sezonun bulunduğu zamanda geçiyor.4.Sezon(Book of Murder) ise Sir Arthur Conan Doyle(Sharlock Holmes'in yazarı) 'un Phantomhive malikanesine konuk olarak gelmesini anlatan OVA gibi bir şey.Yaklaşık 1 saatlik 2 bölümden oluşuyor.
Şu anda MOŞ(Manga Okuma Şeysi)'dan mangasını okuyorum ama galiba animesinin olması nedeniyle 1 den 22. Bölüme kadar çevirisi yok.O nedenle animesini izlemeniz gerekiyor.
Bazı anlarda 'Hadi ama Sebasti,göster günlerini' dediğiniz,bazen de gülme krizlerine girdiğiniz çok güzel bir anime.
Bu arada Kuro=Siyah/Kara,Shitsuji=Kahya/Uşak anlamına geliyor.O yüzden dillere göre yazarsak bu anime/manganın ismi:
Kuroshitsuji/Black Butler/Kara Kahya oluyor.
Bu arada ana karakter Ciel mi Sebastian mı hala emin değilim:)

Ve şu ünlü sözle bölümü bitiriyorum:

YES,MY LORD.

YES,MY LORD

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Anime-Manga Günlükleri(Askıda)Where stories live. Discover now