Hvit bukse på feil dag..

248 13 0
                                    

Sann historie, sendt inn av HakuFever
Det var en ellers grei skoledag, hvor jeg var på perioden min (nå skjønner dere hva jeg mener..). Jeg hadde SELVFØLGELIG på meg en hvit bukse, og en vanlig topp. Da jeg reiste meg opp etter timen, kom en av guttene til meg (han jeg nærmest HATER), og spurte om jeg hadde mensen. Jeg bare stirret fornærmet bort på han, og gikk bare mens jeg mumlet "er du frekk eller??"

Til slutt kom en av venninnene mine bort til meg og hvisket "har du med deg en ekstra bukse eller noe bind av noe slag?". Jeg trodde selvfølgelig hun hadde hatt et uhell med perioden, siden vi pleier å ha det på samme tid. Så jeg unnskyldte og sa nei. "Det går bra, du kan låne bukse av meg," sa hun, og jeg skjønte ingenting.

"Du har hatt et uhell, bamsen min," sa hun. (Vi har ganske så kule kallenavn til hverandre xD)

Da hun sa det til meg, kastet jeg hodet ned, og så noe rødt. Lenger borte så jeg den samme gutten jeg hater (og fortsatt gjør). Jeg reiste meg kjapt opp,og holdt begge hendene på rumpa for å skjule det lille uhellet.

Han kom selvfølgelig bort til meg og sa "du har skjønt det, ja?". Jeg geipet og kom meg til jentedoen i en full fart som Sonic, og venninna mi kom med en bukse og et bind. Etter den gangen har jeg ALDRI hatt på meg en eneste hvit bukse.

Hilsen HakuFever som er så skada i kroppen etter menssmerter nå for tiden! D:

Flauser!Where stories live. Discover now