Vill tur i butikken!

267 12 3
                                    

Sann historie, fra 'Julia.no'
Dette skjedde på en butikk for en stund siden med meg og en vennine. Vi fant en sånn gul lekebilhandlevogn som var altfor liten for oss. Jeg klemte meg inni og cirka halve meg stakk ut, og hodet mitt var skvist. Vi kjørte rundt som noen galinger i full fart. Veninnen min hadde latterkrampe, så vi byttet plass fordi hun ikke hadde kontroll på bilen i det hele tatt. Hun satt seg inni bilen, og jeg holdt så stramt rundt rattet at jeg fikk vondt i hendene mine.

Jeg begynte og løpe som en galing, jeg rett og slett sprintet med handlevonge foran meg i en rasende fart! Mange så på oss, men det merket vi ikke. Vi lo slik at alt, både mennesker og matvarer, bare liksom var ting som var i veien.

Vongen tok små, skarpe svinger rundt de stappfulle hyllene. Plutselig sklei vognen i feil retning mot en dame, så jeg tok en rask sving til høyre. Vi fortsatte mot et tårn av store flasker med øl. Det sprutet glasskår rundt oss, og vi kjørte videre inn i frysedisken. Nå var det mye verre at alle så på oss, fordi det var øl i store dammer utover gulvet. Butikkdamen bak kjøttdisken sto med en kniv i hennende og himlet med øynene (sååååååå komisk!).
Vi lo så vi holdt på og dø!
Hilsen en barnslig og flauuuuuuuuuuu jente!!

Flauser!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin