#5 Překvapení

1.9K 106 10
                                    


" ÁÁÁ náš Batman " řekl Joker s úsměvem.  " Pust jí! Hned! "  Zařval Batman. Joker mě chytl jako by se za mě schovával.  "Tak to ne! Je moje! " Zakřičel Joker se svým šíleným smíchem . Chytla jsem Jokerovu ruku a odtáhla jsem jí od svého těla , rychle jsem běžela s pláčem k Batmanovi, Joker se jen udiveně koukal. " Schovej se za mě! " Přikázal mi Batman . Udělala jsem co řekl a šla za něj. " Hloupej netopýre! " Napřáhla jsem se a udeřila jsem ho pálkou do hlavy. Batman se svalil k zemi a já si nad něj stoupla. " Skazil si nám krásnou chvilku !!" Zakřičela jsem a znovu ho praštila  do hlavy. " Už jsem si říkal kdy se probereš " řekl Joker a začal se smát.  " Ták jdem než se Pan Netopýr probere " pronesla jsem ironicky. Joker mě chytl a  ruku v ruce jsme odcházeli. 

Došli jsme až k autu kde Joker rozbil okénko, jen jsem ho sledovala a učila se. " Koupil jsem nám auto krasavice ." Zajásala jsem a nastoupila jsem .

 Asi po 20 minutách jsme dorazili nejspíš do Jokerova úkrytu. Venku stáli jeho kumpáni jako by ho už očekávali. Vystoupila jsem z auta a pozdravila jsem " Ahoj kluci. " Jen se na mě koukali a neodpovídali najednou vylezl Joker a řekl : "Neslyšeli jste dámu?! " Jako loutky hned odpověděli " Ahoj " Joker došel ke mě a chytl mě za pas, podívala jsem se na něj  a usmála se pak Joker pronesl " Tohle je  Harley je to moje lepší polovička a když tu nebudu budete poslouchat jí! " Začala jsem se šíleně smát a Joker se přidal. 

Vešli jsme dovnitř  a Joker zopakoval vše co říkal venku , jen jsem zamávala a usmívala se. " Pane J. víš nemam nic na sebe " řekla jsem a udělala psí oči. " Tak tu počkej  něco ti přinesu . " Jen co odešel jsem si sedla na stůl   a koukala jsem se na ty jeho gorily. "Je tu nuda neni tady rádio? " Zeptala jsem se a jeden z nich ho přinesl. Dala jsem mu letmý polibek na tvář a hned ho zapla. Stoupla jsem si na stůl a začala tancovat  . Všichni me bedlivě pozorovali asi to bylo tím že jsem měla je ty kalhotky. 

Když konečně Joker přišel zastavil se ve dveřích , opřel se o ně  a s úsměvem mě sledoval . " Harley! " Otočila jsem se a všimla si že se ke mě  přibližuje . " Podívej co jsem ti přinesl. " Hned jsem přestala tancovat a můj pohled směřoval k úžasnému kostýmku, byl celý z kůže a měl nádherné barvy, červená a černá. "ÁÁÁ "  zaječela jsem a skočila Jokerovi do náručí. Joker mě chytl za pas a odnesl si mě do svého pokoje , šel se mnou až ke zdi kde si mě o ní opřel. Koukala jsem se mu do jeho šílených očích a úplně jsem se vnich ztratila. Najednou se ke mě začal přibližovat a já nemohla dýchat , ucítila jsem jeho rty na mích a už to bylo, přenesl si mě do postele a začal mě svlíkat a já jeho.

" A dál? "     " Ale, ale Doktore přece vám tady nebudu  říkat intimnosti "  Začala jsem se smát a Pan Jonas se na mě jen díval. 

No když jsem se druhý den probudila Joker ještě spal a já se na něj usmála, najednou jsem si všimla  toho kostýmku ležel hozený přes židli . Zběsile jsem se zvedla z postele  a šla jsem si pro něj.  Vzala jsem si ho a snažila jsem se ho oblíct ten kostýmek byl tak uplí že jsem se do něj nemohla nacpat, prostrčila jsem nohu do nohavice a po jedné jsem skákala dokud jsem se nepřerazila o židli. Najednou jsem ucítila lehký dotyk na mé noze, byl to Joker, lehce mi nohavici natahoval nahoru , já se jen pomateně smála. Mezi tím co jsem se do toho cpala Pan J. odešel za svýma kumpánama .Konečně jsem se oblíkla a už jen zbývalo si udělat vlasy a namalovat se. Vlasy jse si dala do dvou culíků a nechala si volně dva pramínky, oči jsem udělala černýma stínama a rty sytě červeně . " A hotovo jsem spokojená " a jen jsem na sebe poslala vzdušnou pusu .

Zrození Harley QuinnKde žijí příběhy. Začni objevovat