H37-Welcome back sex

1.6K 68 2
                                    

5 dagen later...

Ik ben al paar dagen opzoek. Niet veel. Maar ik kan de jongens weer zien. Ik moet naar het gemeentehuis komen en daar wachten.  Als ik daar aankom is er nog niemand. Nou ja mensen maar niet mijn mensen. Ik ga op de trap zitten. Weet je hoe ik me nu voel ?? Blij. Ik heb zo'n gevoel dat ik iets mis en het nu eindelijk terug heb en dat is Logan. Zayn en Jay heb ik ook gemist. Ik ben echt benieuwd waar ze zijn geweest en wat ze moesten doen.

Na 10 minuten hoor deuren dicht klappen van autos. Ik ben een boek aan het lezen. Ik glimlach.  Ik hoor de stemmen van de jongens. Ik kijk op. Ze glimlachen alle drie. Ik leg rustig mijn boek neer en sta op. Ik ben groter dan de jongens. 'Geen hoi ' zegt Logan. 'Nee inderdaad' zegt Zayn. Ik spring op Logan en we rollen verder. Ik zit op hem en kus hem. 'Hey' zeg ik glimlachend. Logan lacht. Ik kom omhoog en til hem omhoog.  Logan legt zijn handen op mijn middel en ik zie zijn glimlach verdwijnen. 'Ik leg zo alles uit okay ?'. Logan knikt en glimlacht. 'Kleine boef' zegt hij fluisterend. '1 week moest ik zonder doen' zegt hij met een pruillipje. Ik lach. 'Oke mogen wij nu ook een knuffel' zegt Zayn. Ik lach. Ik draai om en Logan pakt snel het pistool en verstopt hem, dat denk ik. Ik knuffel Zayn en daarna Jay. We stappen in mijn auto en ik breng Jay en Zayn terug naar de campus.  Logan en ik gaan naar mijn huis. 'Is Jack er ' vraagt Logan meteen als die binnen is. 'Nop' zeg ik. Logan pakt de pistool en legt het op eettafel. 'Wil je het weten ?'. Logan lacht. 'Ja hoor' 'Lissanne is weg. Het kan ook gewoon dat ze zelf weg is gegaan maar ze had dan wel iets laten weten'. Logan knikt. 'Niemand weet over dit '. Ik schud mijn hoofd. 'Steeds zelfde plek'. Logan glimlacht. Hij stapt naar me toe en duwt me lichtjes tegen de deur aan. 'Oke straks gaan we praten , nu iets anders'. Ik glimlach. Zijn handen gaan onder mijn shirt en trekt het uit. Ik doe het zelfde bij hem. Hij tilt me op en zijn handen klemmen zich vast bij mijn kont. Ik sla snel mijn armen om zijn nek. Hij loopt naar mijn slaapkamer. Hij gooit me op bed en kust me. 'Weet je..' zeg ik grijnzend. 'Wat' zegt Logan. Hij kust mijn nek en gaat omlaag. 'Misschien heb ik er geen zin in'. Je hoort Logan zacht lachen. 'Natuurlijk Aubrey. Jij en geen seks. En dan geen seks met mij'. Ik grijns. Logan maakt mijn broek los en trekt hem uit. Hij kust mijn buik en mijn benen en komt daar weer naar boven.  Hij kust me. 'En als je niet wilde had je nu allang terug getrokken' zegt hij. Ik grijns. Logan lacht. Hij kust me weer. Zijn hand gaat omlaag. Ik bijt op mijn lip om mijn kreun in mijn mond te houden. 'Want Aubrey. Dit gevoel wat ik jou nu geef. Ik kan dat als beste' zegt hij. Ik sluit mijn ogen en probeer mijn grijns binnen te houden. Logan gaat dieper en kreun ontglipt toch mijn mond. 'Soms hè....' zeg ik zacht. 'Wat dan' zegt hij fluisterend. Ik grijns. Logan kust me.

Snel liggen we beide helemaal naakt onder de dekens op bed. Ik heb lichtjes mijn nagels in zijn rug geboord. Mijn gedachten staan even op nul. Logan heeft zijn handen naast mijn hoofd geplaatst. Ik pak met 1 hand zijn haren lichtjes vast . Logan legt zijn voorhoofd tegen mijn schouder. Snel komen we bij ons hoogtepunt en Logan ploft naast me neer en draait me om mijn zij en slaat een arm om me heen. 'En nu praten' zegt hij. Ik lach. 'Oh de seks heb je gehad hoor'. Logan lacht. 'Nee ik meen het'. Ik knik.  'We waren in Florida en moesten in het ziekenhuis helpen. Het was best gezellig maar soms echt niet'. Ik knik weer. 'Maar Lisanne'. Ik knik. 'Niemand weet waar ze is' zeg ik zuchtend. Logan zucht. 'We zullen haar wel vinden'. Ik knik. Ik kus hem. 'Ben blij dat je terug bent.

*************

Dat was weer een hoofdstukje😝❤️ vote? Comment💜

THEIR STORY BOOK 2 [WEER BEZIG MET HERSCHIJVEN]Where stories live. Discover now