În prezent

14.8K 307 212
                                    

   Deci cum spuneam, ajungand in prezent, acum 4 ani aveam vise marete, acum practic o meserie veche de cand lumea, si nici n am avut nevoie de vreo facultate.
   M am obisnuit repede cu acest tip de munca, dar de ceva timp ma simt foarte rau, am stari de greata, ameteli si stari de oboseala continua, sper sa nu fie ceea ce cred eu, nu stiu ce mi ar face Marco daca ar afla ca sunt insarcinata! Nu stiu ce as face eu, ma cutremur doar la gandul ca as putea fii insarcinata cu Rico! Marco mi a tot adus pastile si ceaiuri dar dupa cum am vazut, nu banuieste nimic, trebuie sa fac cumva sa aflu daca sunt insarcinata, dar cum? Am nevoie de un test de sarcina, dar nu l pot obtine fara instiintarea lui Marco. Off, poate ca acest copil este biletul meu de iesire din acest loc. Poate Rico va fii intelegator si ma va lasa sa mi pastrez copilul si ma va lua cu el, sau Marco ma va trata ca pe orice alta curva de aici, dandu si seama ca nu l am respectat... Cat timp eram pierduta printre ganduri, Marco isi face aparitia in camera:
   -Vreau sa discut cu tine... spune Marco.
   -Te ascult, spun eu cu nesiguranta in glas.
   -Am avut o discutie cu Rico despre starea ta de sanatate din ultimul timp, si am ajuns la o concluzie... credem ca ai putea fii insarcinata.
   -Poftim?! Spun eu incercand sa par mirata de situatie.
   -Voiam sa ti spun si ca, daca se intampla sa fii insarcinata, si Rico nu va fii de acord sa pastreze copilul, vei fii obligata sa faci avort. Spune Marco putin dezamagit.
   -Si ce se va intampla daca Rico va fii de acord? Si ma va accepta pe mine si pe copilul nostru?
   -In cazul acesta, va veti creste copilul impreuna. Dar n as fii asa sigur, Rico nu este genul parintelui model, tatal lui este cel mai periculos mafiot din Italia, iar Rico ii calca pe urme. Chiar n ai observat in 4 ani de zile ca Rico are o inima micuta si inghetata? El nu poate iubi. El isi iubeste doar averea si iubeste puterea; nimic mai mult. In fine, ma voi intoarce maine cu testul de sarcina, roaga te sa fie negativ.
   Spusele lui Marco m au pus pe ganduri mult mai mult, nu pot face avort! Trebuie sa gasesc o cale, poate daca voi vorbi cu Rico il voi face sa inteleaga. Asa am si facut, l am rugat pe Marco sa l aduca pe Rico in camera mea si i am spus:
   -Rico voiam sa discutam.
   -Despre ce sa discutam papusa?
   Ăhh, aceeasi voce aroganta ca de obicei.
   -Nu stiu cu ce sa incep, spun eu ganditoare.
   -Hai odata printesa n am toata ziua la dispozitia ta.
   -Rico se poate sa fiu insarcinata cu tine...
   Rico ramane blocat pret de cateva secunde...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 15, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Viata unei prostituateWhere stories live. Discover now