Primul client

13.9K 205 2
                                    

    Au trecut 2 saptamani de cand am fost rapita de Marco, iar el a decis ca este timpul sa intru in joc. Asa ca iata ma, in mai putin de 5 minute primul meu client intra pe usa. Am emotii, nu sunt speriata, poate va fii ceva mai bland decat d-l Fabiano.
    Se aud niste batai in usa, clientul meu misterios intra, cand dam ochii in ochii ramanem blocati, l am analizat indelung, avea ochii verzi, parul saten, era bine facut, incepea din ce in ce mai mult sa mi placa slujba asta.
    -Eu sunt Alice, imi fac eu curaj sa spun.
    -Poate ca erai inainte, acum te numesti "tarfa". Sper ca esti buna de ceva, Marco a garantat pentru tine, va fii rau pentru voi 2 daca ma dezamagesti, spune el.
    Auchh, asta a sunat ca o amenintare.
    -Oo, bun inceput. Si mie imi pare bine de cunostinta. Spun eu putin sarcastica.
    Se intinde in pat si se dezbraca, ma trage si pe mine dupa el[...]. Dupa 3 ore clientul misterios pleaca fara a mi lasa loc de vreo impresie, daca am fost buna sau nu.
    Mi am facut un dus si m am intins in pat, Marco intra pe usa dar nu mi pot da seama dupa expresia fetei sale daca este fericit sau nervos.
   -Felicitari Alice, ai facut o treaba buna! Esti sigura de aici care l a satisfacut pe Rico, este foarte pretentios. Ba chiar ne a bagat in spital cateva prostituate care nu erau bune de nimic. Mi a spus ca de acum inainte ne va plati bani grei pentru tine. Si iata partea buna, nu vei mai fii nevoita sa faci pe prostituata decat pentru Rico. Bafta!
    -Stai, Marco! Practic, el m a cumparat? Intreb eu curioasa.
    -Hai sa spunem doar ca o sa te "inchirieze" de cate ori va avea chef, spune Marco incantat.
    -Bine Marco, am inteles, ma supun eu intr un final.
    -A, si inca ceva, ti am spus ca imi placi, dar acum ca ti ai inceput treaba, mi te vei adresa cu "sef" doar in timpul programului, zice Marco hotarat.
    -Bine sefu, am inteles. Las eu capul in jos de parca as fi fost un copil mic care ar fi facut o boacana.
    Off, s a dus si prima mea zi, ma intind in pat extenuata. Este doar inceputul...
   

Viata unei prostituateWhere stories live. Discover now