Part 18

3.6K 281 11
                                    

Ξεκινήσαμε να ντυνομαστε. Η Χριστινα με έβαψε ελαφρά και μετα με έβαλε να ντυθω.

Εκείνη την ώρα πού ντυνομουν η Χριστίνα έφτιαχνε τα μαλλια της. Ακουσαμε να χτυπά το κουδούνι

Χ:αρηη μου άνοιξε την πόρτα

Αρ: εντάξειιι

Αρ: που είσαι ρε Αχιλλέα ?

Αχ: ήρθα να δω την αδελφη σου

Ακουγαμε απο το σαλονι όλη την συζήτηση. Μετα ξανά άκουσαμε κουδουνι και ξανά και ξανά. Ειχαμε καλέσει 3 ζευγάρια να έρθουν και ενα άλλο παιδι .

Χ: είσαι έτοιμη??

Ε: ναι θα κατεβω σε λίγο εγώ

Κατέβηκε πρωτη η χριστινα. Φόραγε αυτό το φόρεμα που ειχαμε πάρει και κάτι γοβες μπλε με στρας , τους ώμους της κάλυπταν τα ολο ισια Μαλλια της. Τα χείλια της είχαν χρωμα κοκκινο και τα μάγουλα της ενα απαλό χρωμα ροζ.

Ακουσα να λένε διάφορα πχ ωωωωω μα τι όμορφη ή θα πρέπει να την προσεχείς και κάτι τέτοια

Αρχισα να κατέβαινω τα σκαλιά σιγά σιγά. Καθώς κατεβηκα το πρωτο σκαλί ειδα όλους να εχουν τα βλέμματα τους στραμενα πανω μου.

Αρ: είσαι υπεροχή είπε και μου έδωσε ενα φιλί

Μετα πήγα και έπεσα στην αγκαλιά του Αχιλλέα που τοσο καιρό είχα να τον δω

Ξεκινήσαμε για να πάμε στο γυμναστήριο όπου εκεί θα ηταν ο χορός . Σε όλη την διαδρομή εγώ δεν μίλησα καθόλου σκεφτόμουν μόνο το Γιάννη μου . Μόλις μπήκαμε μέσα είδα αρκετά κορμιά να χορεύουν στο ρυθμό της μουσικής , δεν είχα και πολύ διάθεση και απλα κατευθύνθηκα προς μια γωνία .

Είχε περάσει μια ωρα και εγώ απλα καθόμουν καο κοίταζα που χόρευαν . Ο Αχιλλέας είχε στρίμωξει ενα μικρο σε μια γωνία. Κλασικαααα. Ο αρης χόρευε με την Χριστίνα. Κάποια στιγμη ήρθε η Χριστίνα και με πήρε απο το χερι πήγαμε στο κεντρο. Αρχισε να παιζει ενα ρομαντικό τραγούδι .

Χ: αυτός ο χορός είναι για εσένα πάρε τον αδερφό σου και χόρεψε

Ε:μα μα εσύ?

Χ:άσε εμένα μην σε νοιάζει θα τομ χόρτασω μετα είπε και μου έκλεισε το μάτι

Αρχίσαμε να χορεύουμε στο ρυθμο της μουσικής όλοι μας κοίταζαν λες και δεν είχαν ξαναδεί να χορεύουν άνθρωποι...... Κάποια στιγμη μου μίλησε ο αρης . Κοίταξα γύρω μου και είδα κάποιους να κοιτάζουν πίσω μου με ανοιχτό το στόμα και να συζητάνε μεταξύ τους.

Έρωτας κάτω απο τα δοκάρια Where stories live. Discover now