10. Delilah: Ez csodálatos volt!

22.3K 321 14
                                    

      

Idegesen trappoltam le az emeletről, miután Nathan elvitte Liliant. Egy dolgot kértem tőlük! Egyetlen egyet! Erre tessék, mire jövök haza? A bátyám, és a legjobb barátnőm dugnak. Megmondtam nekik, hogy ne jöjjenek össze, ne szeressenek egymásba. Erre dugnak. Sértettnek és csalódottnak érzem magam. Ráadásnak képesek voltak folytatni, miután bementem! Elővettem a zsebemből a rezgő telefont. Jack hív. Mostanában egyre gyakrabban próbálkozik. Csodálom, hogy nem haragszik a múltkoriért. Igazából ezer örömmel leszoptam volna, sőt mi több! Még a szüzességemet is odapasszolnám! De nem tettem meg. Nem élvezhettem Jack izmos karját, puha, követelőző csókját. Miért? Mert Lili megkért rá. Tudom, hogy csak jót akar azzal, hogy nem akarja engedni, hogy Füst trófeája legyek. De bassza meg. Én is jót akartam azzal, hogy ne járjon Nathannal! Egyre idegesebb lettem. A bosszú ötlete beleállt a fejembe, majd végigsiklott a gerincemen és a nőiességemben állapodott meg. Szerintem sejtitek, mit akarok. Nem, nem maszturbálni fogok. Csak megdugatom magam, hehe. Ujjammal a zöld gombra böktem, majd a fülemhez emeltem a telefont.

-Hali Smoke.-köszöntem kedvesen.

-Nahát, nem gondoltam, hogy felveszed!-éreztem a hangján, hogy mosolyog.-Mi jót csinálsz? Vagy rosszalkodsz éppen?

Szinte magam előtt láttam, ahogy kaján vigyorral az ajkain, emelgeti a szemöldökét a huncutul csillogó, szürke szemei felett. Halkan felkuncogtam. Körbepillantottam, majd örömmel nyugtáztam, hogy egyedül vagyok itthon.

-Van rólad néhány lesifotóm, és hát... Érted.-játszottam az agyam.-A hangod hallata után meg mégjobb lesz.

Nem érkezett válasz egy darabig, majd megköszörülte a torkát.

-Hogyne érteném.-hallatszott a hangján, hogy zavarban van.- De miért egyedül csinálod butuskám? Meg miért a képeimre, ha egyszer örömmel lennék ott veled a valóságban is?

A végére egy kiéhezett nevetés biggyesztett.

-Hol laksz, Füstöm?

A lehető legkéjesebb hangon ejtettem ki a három szót, amikre ő dadogva válaszolt. Ohh, szóval csak akkor a nagyfiú, ha ő akar felszedni, és nem fordítva. Felnevettem, miután letettük a telefont. Villámsebességgel robogtam fel a szobámba. Gyorsan letusoltam, majd felkapkodtam a ruhákat, amiket kikészítettem. Fekete csipke melltartóból és bugyiból állt, hozzá egy aranyszínű feszülős toppal és lenge sötétszürke szoknyával. Lent egy fekete magassarkú mellett dőntöttem. A fehér szövetkabátom sajnos nem illik a szettemhez, de most a legkevésbé se zavart, hisz szerintem hűvös van odakint.

Eltrappoltam a Smoke rezideniára. Jack nyitott ajtót, majd miután végigmért, beengedett. Egy laza, szürke mackónadrág van rajta, póló nélkül. Olyan izmos.

-Kérsz valamit?-intett a fejével a hűtő felé.

-Igen.-válaszoltam.-Téged.

Füst szeme elkerekedett, majd egy pimasz vigyor társaságában igyekezett hozzám. Lefejtette rólam a kabátot, majd lazán a fogasra dobta. Kezeit a combomra csúsztatta, majd megemelt és a falnak szorított. Lábaimmal a derekát, kezeimmel a nyakát kulcsoltam át, mialatt az ajkainak estem, s mohón falni kezdtem azokat. Az eddig felkötött hajamból kihúzta a hajgumit, majd beletúrt az elszabadult sörényembe. Óvatosan ráharapott az alsó ajkamra, s kissé meghúzta. Miután meggyőződött róla, hogy nem esek le, elengedte a lábamat, s a melleimet kezdte gyomrozni. Hamar megunta a pólómat, amilyen gyorsan csak tudott, megszabadított tőle, a melltartómmal együtt. Mellbimbóimmal betonba lehetne monogramot vésni, olyan kemények. Lehajolt, s puszit nyomott mindkettőre, majd a balt a szájába, a másikat két ujja közé vette, s úgy kezdte ingerelni. Halkan nyögdöstem, s közben a kezem fel-le járt a csupasz hátán. Végighúztam az ujjam a gerincvonalán, mire kirázta a hideg. Halkan felkuncogtam. Elhajolt a melleimtől, majd lecipzározta a szoknyám hátulját, miközben szenvedélyes csókokat hintett a számra. Felfelé húzva vette le rólam a ruhadarabot, majd azt is felhajította a fogasra, mint eddig mindent. Lepillantott a fekete csipke anyagra, ami már kissé átázott a nedvesedésemtől. Lehúzta magáról a nadrágot. A boxerén keresztül is láttam, hogy mennyire áll neki. Elsötétült szemmel tapasztotta ajkait a nyakamra, miközben meredező hímvesszőjét a nőiességemnek dörgölte a két anyagon keresztül. "Ahova pacsi oda puszi" alapon szívta ki, majd csókolta meg a vékony bőrt. A dörzsöléstől hangos nyögéseket hallatta. belőle pedig egy állatias morgás szakadt fel, miközben a vállamra tért át. Oda is nyomott egy cuppanóst, majd lefejtette rólam a bugyit. Ő is levette a boxerét, mire egy kotonba bújtatott farok villant elő. Elmosolyodtam a felkészültségén, amit egy kacsintással nyugtázott. Kérlelően pislogtam rá, miközben a dagadt csiklómat a férfiasságának dörgöltem. Ő csak nemlegesen rázta a fejét, miközben kajánul vigyorgott. Lefejtette a csípőjéről a lábaimat, s letett. Szembefordított a fallal. Balkezébe vette mindkét csuklómat, melyeket a fejem felett a falhoz szorított. Jobbjával átkarolta a csípőmet, s kicsit távolabb húzott a faltól, hogy jobban be tudjak pucsítani. Nem a legromantikusabb így elveszteni, de engem nem érdekelt. Izgalmi állapotban voltam, s mindennél jobban vágytam most Jack farkára. Magamban akartam érezni, s másodpercekkel később meg is kaptam. Gyorsan hatolt be, s nem várt sokáig, hogy szokjam a hosszát és a vastagságát. Egyre gyorsabb és gyorsabb tempót diktált.

-Ezaz!-nyögtem.-Nehogy abbahagyd! Igen!

Mellkasa a hátamnak simult, arca pedig az enyém mellé került. A szemem sarkából láthatom, ahogy lenyílik a szája, miközben nyög. Az élvezet hullámként tört rám, sikítottam, lihegtem, úgy mentem el. Jack nem hagyta abba, hisz ő még nem ízlelhette meg a csúcsot. Velem legalábbis nem. Mikor a nyögései egyre hangosabbak lettek, leállt. Meglepetten fordultam vele szembe, miután elengedett. Lehúzta a farkáról a kotont, majd huncutul rám nézett.

-Múltkor elfelejtettél valamit...-bökött a fejével a hímvesszője felé.

Letérdeltem elé, majd egy csókot nyomtam a makkjára és tövig bevettem a számba. Szívni s nyalogatni kezdtem. Nem sok kellett neki, hogy elélvezzen. El akartam húzódni, de csak kintébb engedtem a számból, hisz elkapta a fejem. Az összes élvezete a számban landolt, és meglepően finom volt. Nyeltem, mint kacsa a nokedlit. Miután tisztra nyaltam, mosolyogva felhúzott a földről.

-Csodás volt veled, Füst!-mosolyogtam.

-Az volt. Enyém lett a szüzességed?

-Igen.

-Köszönöm.

Nem értettem, hogy mit köszön, de nem is érdekelt. Most csak mi voltunk, ketten. Még néhány kört mentünk, s a bosszúm csak akkor jutott eszembe megint, amikor ledőltünk az ágyába, meztelenül, természetesen. Dobtam egy smst Nathannak, hogy Smokek alszok. A bátyám is ellenezte, hogy Füsttel dugjak. Hát. Ezt beszopták.

/Nemsoká kiteszem az új borítót^^ a 2.lett 😊 Kevésbé figyelemfelkeltő, mint a rószaszín, ami eddig volt, de ez jobban ki fogja fejezni, hogy miről is szól a könyv 50-60%-a 😂😂 köszönöm azoknak, akik szavaztak, meg akik voteoltak a könyvre^^ 😍😍 /

                                                                                                                                                                                                      

Hello 12.C (befejezett) Where stories live. Discover now