5. Aiden: Kérlek

27.3K 379 38
                                    

/Nos kedves kis csillagtökök (nyamme), íme itt van az ajándék. Tudjátok, az alapján lett kiválasztva, hogy kinek a szemszöge legyen, hogy kiket írtatok. Bár itt a wattpadon csupán 2 szavazat érkezett, Facebookon keresztül többen is jelezték, hogy mit szeretnének, így jött ki Aiden. Remélem tetszeni fog a rész! Boldog szülinapot Yandere ❤😂 /

Idegesen doboltam a lábammal a kocsiban. Mellettem apám már idegösszeomlást kapott tőlem.

-Fejezd már be!-rivallt rám.

-Ugyan mit?-pontosan tudtam, mire gondol.

-Az idegeskedést.-tette a bal térdemre a kezét, így a kocsi aljához szorította a doboló talpamat.

-A kormányt fogdosd, de engem.-löktem félre a végtagját.

Csak egy aggódó pillantást kaptam válaszul. Perceken át csendben ültünk, aztán megszólalt.

-Amiatt a lány miatt avgy ideges?-kérdezte alig hallhatóan.

-Liliannak hívják!-csattantam fel.

Nem igaz, hogy a saját apám nem bírja megjegyezni a jövőbeli veje nevét. Idegesen fújtam ki a levegőt és újra dobogásba kezdtem. De magam sem értem miért. Odáig vagyok Liliért, ez tény. De nem hinném, hogy ez a bajom főleg.

-Figyelj fiam...-kezdett volna apa bele.

-Nem, nem vagyok kíváncsi a hülye szövegeitekre, hogy ha eddig nem lépett, ezután se fog!-meredtem apámra, majd halkan folytattam.-Ő az enyém, és jól tudja is...

-Akkor miért vagy ideges?

-Mert... Mert Jack elveszi!

Ekkor döbbenten rá, hogy Füst az ellenségem. Hogy nem tűnt fel eddig? És Liliannak is tuti bejön! Hisz olyan heves érzelmeket ki tudnak váltani egymásból. Tegnap figyeltem őket, amikor a kukánál beszélgettek. Bár nem hallottam a témát, irígy voltam Jackre.

-Ha hagyod neki, el is fogja!-vágott bele a gondolataimba a volán mögött ülő.-Tégy valami olyasmit, amivel jelezni tudod Jacknek, hogy a csaj a tiéd.

-Még mindig Lilian. Felháborító, hogy Jack nevét bezzeg meg tudod jegyezni!

-Tudod fiam, a szülőin másról sincs szó, csak erről a Füst gyerekről.

-És még a becenevét is tudod!

Apám halkan felnevetett, majd leparkolt a suli előtt. Kiszállva az autóból megpillantottam őt. Gyorsan intettem apunak és felé lépdeltem. Most egyedül volt, gondolom Delilah még nem jött suliba.

-Hali Lili!-köszöntem rá, ahogy megálltam előtte.

-Szia.-mosolyodott el.

Tetőtől talpig végigmértem. Fekete magastalpú tornacipő volt rajta, sötét térdig érő farmerral. Hozzá egy krémszínű, "Forever Yaoist" feliratú, lenge pólót vett fel. Kék haja hullámokban omlott a vállára. Arcán most is minimális smink volt. Szemhéjára világosbarna-bézs féle festék került, két pofiját kissé pirospozsgásra csinálta. Mindig azt mondja, talán így kevésbé fogják porcelánbabákhoz hasonlítani, de nekem így kiköpött olyan. Ezért gyakran babának, vagy Dollnak hívom; rákérdeztem multkor, őt nem zavarja.

-Mizujs Dollie, vársz valakit?-kérdeztem.

-Aha, Delilaht. De fogadok Smoke-al van.-mondta letörten.

Talán féltékeny Lilahra?

-És ezen kívül mizu?-próbáltam folytatni a beszélgetést.

-Semmi.

Hello 12.C (befejezett) Where stories live. Discover now