2017. Augusztus 06. | Cameron szemszöge |

1.3K 86 3
                                    

Nemtudom mióta lehettem fent. Egy ideje már néztem a mellettem szuszogó lányt, érdekes, jobb elfoglaltság volt mint hogy tovább aludjak.

Valamivel megfogott a lány, és ezt nem értem. Cameron Dallas mellett alszik már másodjára a lány, de még mindig nem dugtam meg? Egyszerűen lehetetlennek tartom. De valamiért nem érdekel, hogy nem adja be a derekát, élveztem csupán csak mellette feküdni is. Illetve a hangját hallgatni.

A függönyön át beszűrödő kis fény megvilágította, gyönyörű arcát, mit látok benne amit eddig másban nem?

Igazából vehetjük úgy, hogy egy szűz kislány, akit átverek és addig fűzöm ameddig meg nem lesz. Jobban tetszik ez az elmélet, csak ebben az a gáz, hogy nem igaz. Képtelen lennék jelenleg bántani. Én hülye.

Elmélkedésem közben, megláttam, hogy pislog, gyors elkaptam a fejem, és az ablakot bámultam.

-Jóreggelt! - csikarta ki ajkai közül

-Jóreggelt Dóri. - mondtam még elég rekedtes hangal

-Mióta vagy fent?

-Nem rég keltem. - húztam közelebb karcsú derekát megragadva, majd fejem nyakába túrtam

-Nemár, csikis vagyok. - rántotta össze nyakát hírtelen mozdulattal

-Tudom. - mosolyogtam - Csak gyere közelebb. - mondtam Dórinak

-Nem. - gurult távolabb. - Itt jobb. - Makacskodott

-Igen? - morcoltam össze homlokomat. - Jó, fordúltam meg a másik irányba, most én makacskodva. Nem telt el kerek egy perc, míg a nyüszögő lány hátulról átkarolva hozzám bújt.

-Na, nem így gondoltam tudod. Nehogy besértődj nekem! - próbálkozott hátúlról a lány. - Mivel tudnálak kibékíteni? - rosszul tette, hogy ezt a kérdést feltette, perverz mosolyra húztam ajkaimat. - Jaj ne. - suttogott ijedten a lány, mire megfordúltam, és kezembe vettem a helyzetet.

Felé hajoltam és egy kicsit durvább, szenvedéjesebb csókot leheltem ajkaira. Lecsúsztattam óvatos mozdulattal tangáját, míg ajkait hevesen harapdáltam. A lány kissé ijedten beleremegedt érintésembe, pedig még semmit se tettem. Felsőjéből is kibújtattam büszkén dobtam hátam mögé melltartóját, majd az én alsó nadrágomat húztam le, mintha tudná mit kéne csinálni, megragadta a férfiasságom. Nem tagadom, már az érintésénél úgy felvoltam izgulva, mintha már egy éve nem szexeltem volna, pedig ez elég gyakran történik meg. Kívántam őt. Mindennél jobban. Mikor már betenni készültem, erős csattanást éreztem a hátamon, elégedetlenül döltem le Dóriról.

-Ez meg mi volt? - vontam kérdőre

-Ez nem fog megtörténni mostanában, azért cuki vagy hogy elhitted. Nem szeretném elveszíteni a szüzességemet. - Kacagott ördögien a lány magára húzva a takarót.

-Nemár dóri! Mindig eljátszod ezt! Teljesen felizgatsz, majd hírtelen vége! - kezdtem idegeskedni

-Felcsesz? - mászott mesztelen testével enyémre, fülembe suttogva

-Fel. - szívtam bele nyakába.

-Okés. - ezzel a szóval, megfogta két kezem, majd hátára tapasztotta őket, lassan húzta lefelé, már a fenekén pihentek tenyereim. - Felcseszlek még mindig? - engedte elég könnyű testét enyémre, csodáltam hogy nemszólt, hisz a farkam hasába meredt. - Cameron, ne ilyen feltűnően! - húzta lejjebb farkamat kacagva, oké elszóltam magam.

Felcsesz. Úgy nyúl hozzám mintha lehetne valami. De nem. Jobban felizgat mint egy tapasztalt nő baszki.

-Fejezd be, hogy húzod a fejemet Lendvai Dóra! - mitcoskodtam, miközbe lefordítottam magamról

-Ezt nem igérhetem! - Dóri lebiggyeztette ajkait, és felált. - Na átöltözök. - Ezzel a meztelen lány felállt, és ruháit kezdte el kotorgálni a székemről. Dóriba minden megvolt, ahogy néztem. Irigylésre méltó alak. Vékony csípő, nagy segg, kicsit husisabb combok, és egy nem nagy de formás mell, gyönyörű arc. Nem beszélve a belsőjéről, gyönyörű a kisugárzása, ahogy a mosolya is. - Haloo! - kezdett el legyezni szemem elött a már teljesen felöltözött Dóri

-Ruha nélkül jobb volt! - nevettem fel - na menjünk reggelizni. - ahogy kimondtam indultunk is, fiúk szétszóródva már a konyhába voltak.

-He bro! Kész a reggeli. - pacsizott le velem Nash mire leültünk mindannyian helyet szorítva Dórinak

-Lassan kéne videót felvenni. - törte meg a csöndet Matt

-Ez így van srácok.. - makogott Jacob, mire mindenki bólintott és rám pillantottak

-Most mivan? - kérdeztem gyanakodva

-Nemtudom ki nem ér rá sose, Cameron te hozod a legnagyobb nézettséget! - fújt nagyot Blake, és meglökte dóri kezét a könyökével - Itt a kis ok, hogy miért nem érsz ránk

-Héj! Oké higyjétek el időt fordítok rátok is ahogy a fanokra is.. Dórit meg ne csesztessétek! - morogtam fel

-Nyugi srácok, vegyetek fel egy videót én pedig bemegyek Cameron szobájába. - rázta meg a fejét Dóri, és felpattant

-Fiúk! - kiabáltam fel, ekkor felcsesztek, ahogy Dórit is, de nem hagyta, hogy befejezzem, puszit nyomott a számra és elkezdte jártatni a száját

-Nem, semmi baj, vegyetek fel valamit én megvárlak a szobádba. - mosolygott. Olyan jól tud mindent kezelni.  Csodás lány esküszöm.

OpportunityWhere stories live. Discover now