İlk Buluşma

5 2 0
                                    

Ben Subcomandanteyim Türkiyedeki İsyanın Lideri Ben Bir Komutan Yardımcısıyım Benim Komutanım Ölen Ezilen Halkım. Savaş Bitti Dünyayı Efendiler Yönetiyor Ülkemizde Fransızlar İngilizler Amerikalılar Cirit Atıyor İnsanlarımızı Öldürüyor Biz Öncüler Olarak Efendilere Karşı Mücadele Ediyoruz Savaş Çetin Geçti Savaşı Kaybettik Halkımız Hemen Hemen Diğer Halklarla Birlikte Soykırıma Uğradı Biz Öncüler Olarak Savaşan Kaybedebilir Savaşmayan Çoktan Kaybetmiştir Diyerek Bu Yola Çıktık Türkiye Rusya Meksika Çin Amerika İran Almanya Brezilya Hindistan Pakistanda Varız. Eskiden Olduğu Gibi Dinimiz Mezhepimiz Irkımız Dan Dolayı Birbirimizi Yargılamıyoruz Efendileri Yenmek İçin Birlik Olduk.
İlk Toplantımız Başlıyor.
Saat:03.45
Ülke:İtalya
Romadayız Harabe Bir Evde Işıklar Kapalı Birbirimizi Hiç Görmedik Herkez Kendi Yerinde Şu Zamana Kadar Hep Sosyalmedya Üzerinden Haberleştik İletişim İmkanları Kısıtlı Bugün Bu Toplantının Bizim İçin Büyük Bir Önemi Var Bu Gün Tarihe Altın Harflerle Yazılacak .
04.00; Liderler Teker Teker Konuşmaya Başladı Herkez Birbirinden Etkileyici Konuşmalar Yapıyor Buda Bizi Dahada Sağlamlaştırıyor.
07.00;Toplantı Bitti Kararlar Alındı Ülkelerimize Dönmek İçin Geceyi Bekliyoruz Hepimiz Heyecanlıyız İsyan ın Gelişimini Önümüzdeki Günlerde Göreceğiz Aldığımız Kararların Faydalarını Gözden Geçireceğiz Bidahaki Toplantıya Kadar.
8Günlük Uzun Yolculuğun Ardından İstanbuldayım Arkadaşlarımla Görüşüp Aldığımız Kararları Onlara Sunacağım.
Gece Karanlık Ve Dehşet Dolu Köleler Baraka Evlerinde Efendiler Köşklerinde Fabrikalar Olağan İticiliğiyle Duruyor Çamlıca Tepesindeyim Bizi Efendilerden Ayıran Duvarı Görüyorum Eskiden Arkadaşlarımla Oturduğum Yerlerde Onların Köşklerinin Saraylarının Olduğunu Görüyorum O Duvarı Yıkmayı Heyecanla Bekliyorum.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 09, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

İSYANWhere stories live. Discover now