Kötü Çocuk Arya'dan ♥

1.5K 41 1
                                    

kötü çocuk aryaafcn'den

merhaba, ben arya. kötü çocukla bu yaz tanıştım.zorla götürüldüğüm trabzon'da tek tesellimdi. kötü çocuğu bana öneren arkadaşıma kaç defa teşekkür ettim hatırlamıyorum. 2 günde birinci kitabı bitirdim, berbattı.(berbat derken kitabı kastetmedim :) çünkü internete sadece gece 2-6 arası girebiliyordum. dağ başında wifi nerde?? tebrik ederim büşra gerçekten ileri düzeydesin :) 2. kitabıda bitirdiğimde itiraf edeyim bi ağlamadığım kalmıştı hatta ilk iki kitabı iki defa okudum... ergen değilim sadece çabuk etkileniyorum işte :) herneyse... kitap bittiğinde düşündüğüm ilk şey 'böyle hayatlar var mı acaba ?' oldu. çünkü kayla benim açımdan mükemmel bir hayata sahip. tanrı aşkına zaten başlı başına mükemmel bir çocuğa sahip olan birinden bahsediyoruz!!... 

3. kitap çıktığında nasıl sevindiğimi anlatamam :) cidden cümlelere dökemem yani. zaten haberi görünce ağzımdan çıkan tek şey 'meriç..!! geri dönmüş' oldu.

şimdi sadece haftasonu pcye girebiliyorum, mobildende takip etmeye çalışıyorum. sadece yorum yapamıyorum, sorry büşra!!

şimdi ise Meriç Tuna bambaşka bi şeye dönüştü, tarz gibi bişey :) telefonumda 110 tane fotosu var boru mu bu yani :D

bölümü okumadığım zaman delirecek gibi oluyorum, o kadar bağlandım...

Meriç Tuna tescillendi bence, o sadece bir karakter değil artık.. bazen merak ediyorum aslında biz Meriç'i mi seviyoruz, Vini'yi mi? ama sonra aklıma geliyor, onlar bir bütün artık =)

ve şimdi herkesin düşündüğü şeyi bi de ben dile getiriyorum; o Vini Uehara değil Meriç Tuna ve sayılamayacak kadar kızın kalbinde bir numara!!

teşekkürler büşra bize böyle bir armağan verdiğin için, umarım ilham perilerin seni hiç mi hiç terketmez..

TÜM KÖTÜ ÇOCUKLARI ÖPÜYORUM, BU MUHTEŞEM ÇOCUĞUN YARATICISINIDA!!

Gelecekte Görüşmek Üzereee :):)

Kötü Çocuk Fan KitabıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin