První Pokémon

572 35 32
                                    

UPOZORNĚNÍ
Vše v knize (krom Pokémonů, pokébalů, Poké-dexů, toho, že zápasíte a chytáte Pokémony a že existují Ohnivé a další kameny) je vymyšleno!!!!

Armen

Armen je čerstvě 10 let a má si vybrat prvního Pokémona. S radostí běží k Pokémonovému středisku k profesorovi. "Takže jak se jmenuješ?" zeptá se profesor a pozve Armen dovnitř. "Jmenuji se Armen a jdu si pro svého prvního Pokémona." "Chceš se stát koordinátorkou nebo trenérkou Pokémonů?" Armen se zamyslela. "Asi budu koordinátorkou." "Jsi si jistá, že chceš být koordinátorkou? Nebudeš moct mít Squirtla, Charmandera ani Bulbasaura." "A koho tedy budu moct mít?" Profesor znale odpověděl. "Vulpixe, Pichua a Starly. Koho chceš?" "Vulpixe!" vykřikla hned Armen. Profesor vyndal z krabice pokébal. Ten se otevřel a před Armen se objevila lištička s šesti ocasy - Vulpix. "Ty jsi ale krásný! Jsem Tvá nová trenérka, spolu budeme neporazitelní!" Profesor dal Armen Poké-dex a 10 pokébalů. Spolu s Vulpixem šla šťastná Armen ven. Krásně k sobě ladili, protože Armen měla rudé vlasy. Armen si v parku sedla na lavičku a trénovala Vulpixe...

Vulpix

Vulpix

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Arrow

S batohem na zádech šel Arrow k profesorovi, pro svého prvního Pokémona. Je si jistý, vybere si Squirtla. "Dobrý den, pane profesore. Jmenuji se Arrow a jdu si pro svého prvního Pokémona!" řekl hrdě Arrow, když profesora spatřil. "Dobrá, chceš se stát koordinátorem nebo trenérem Pokémonů?" "Chci být trenér!" odpověděl rozhodně Arrow. "Je Ti jasné, že nebudeš mít na výběr z Vulpixe, Starly a nebudeš si moci vybrat ani Pichua? Je to jen na Tobě!" "Ano, je mi jasné že je nebudu moct mít, já chci Squirtla!" Profesor přikývl a vyndal z krabice pokébal. Ten se otevřel a na zemi se objevila zářivá silueta želvy. Za chvíli tam stál Squirtl, který se rozeběhl (v rámci možností) a skočil Arrowovi do náruče. "Squirtl!" Profesor dal Arrowovi 10 pokébalů a tmavě modrý Poké-dex. "Děkuji, nashle!" Arrow vyběhl se Squirtlem do parku a uviděl tak desetiletou dívku sedící s Pokémonem na lavičce. Rychle vytáhl Poké-dex a zapnul ho. Na obrazovce se objevila ta dívka s Pokémonem. Za chvilku se na obrazovce objevil ten Pokémon na fialovém pozadí. "Vulpix. Tento Pokémon je ohnivý typ, pomocí Ohnivého kamene se vyvine na Pokémona jménem Ninetales. Jeho nejlepším útokem je Ohnivé kolo. Žije převážně v lesích." Dívka si ho všimla a zamračila se. Arrow zandal Poké-dex a se Squirtlem šel k té dívce se jí omluvit. "Co to děláš s mým Vulpixem? Ty mi ho chceš ukrást?!" obořila se na něj. "Ne, to ne, jen jsem chtěl vědět, co je to za Pokémona!" bránil se zas Arrow. Armen pomalu přikývla. Najednou se usmála a s radostí se zeptala: "No nic, hoďme to za hlavu, nechceš se mnou cestovat? Vypadá to, že naši Pokémoni si rozumí." Armen ukázala na Vulpixe a Squirtla, kteří se honili na trávníku. "No... Dobrá. Jo, a já jsem Arrow." "Armen."

Squirtl

Squirtl

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
Naše Pokémonová cesta /PŘEDČASNĚ UKONČENO/Kde žijí příběhy. Začni objevovat