1. Majoratul

330 13 2
                                    

Dimineata, ora 10, un mesaj ma trezeste din magnificul meu vis cu Orlando Bloom, era Elena, prietena mea m-a invitat la majoratul sau, cica va fi atat de frumos incat n-as vrea sa lipsesc. Fie, ma ridic din pat inca somnoroasa apeland-o pe Antonia.

Neata, pisi!

Neata, pisicuto, tu treza la ora asta? fiind foarte amuzanta

Ai primit mesajul Elenei? intreb eu sarcatisc

Da, l-am primit, ne vedem acolo, pupici!

Okay,  pupici!

Ma indrept lenesa spre baie unde fac repede un dus, ma pozitionez in fata dulapului si aleg o tinuta pentru a iesi sa ii cumpar un cadou Elenei, am uitat complet de ziua ei de nastere. Aleg o rochita pe albastru, pantofii mei negri iar parul mi-l prind intr-un coc foarte elegant.

I-au o gustare si ies. La mall ma intalnesc cu Ema, bem un suc dupa care plecam sa-i cautam cadouri Elenei. Gata! Am gasit cadoul potrivit, un ursulet mare de plus, cu o sticla de sampanie si un album foto cu amintirile noastre.

Ajung acasa si-mi dau seama ca deja e foarte tarziu, mai am o ora sa ma pregatesc. Aleg o rochita alb-negru, cu niste platforme negre, un portofel alb si cateva bijuterii. Parul  mi-l las lejer in bucle. In mai putin de 10 minute ajung a locul petrecerii, imi salut prietenii si pe Elena.

La multi ani, tot ce-ti doresti etc, etc

Multumesc mult, Rebeca! Acum vino cu mine vreau sa-ti prezint pe cineva.


EVERYTHING OR NOTHING                      (Shot)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum