Νεες γνωριμίες

49 5 4
                                    

Δεύτερη μέρα στο σχολείο νιώθω πολύ όμορφα ηδικα επειδή θα δω πάλι τον θεωδορι. Ή Ώρα 8.30 και όλοι μπένουν μέσα στην τάξη και κάθονται . Ή πρώτη ώρα είταν πολύ βαρετή , καπια στιγμή με σκούνταϊ ή από πίσω μου και μου λέει "Γεια σου , πρέπει να είσαι ή καινούργια, χαρηκα εγώ είμαι ή νίκη και ή διπλανή μου είναι ή ντινα " " κί εγώ πολύ " χαρηκα πολύ που γνωρίσα καινούργια παρέα!
12.15 ή ώρα και έχουμε ακόμα ένα τέταρτο ,αχχ δν θέλω να τελείωση τόσο γρήγορα το μάθημα, ή νίκη, ή ντινα και εγώ γίναμε κολλητές και περνάμε τόσο ωραία. Πάη τελειωσε πάλι το σχολείο, αποχαιρετώ τοις φίλες μου και περνώ τον δρόμο για το σπίτι . Κσαφνικα ακούω μία φωνή να λέει"περιμένε θα σε πάω εγώ μεχρι το σπίτι σου " γυρνάω και βλέπω τον θεωδορι αχχ πόσο χαρηκα εκείνη την στιγμή, ή ώρα περνούσε τόσο γρήγορα που όταν έφτασε σπίτι ένιωθα ότι περπάτησα 2 λεπτά (το σπίτι μου είναι 15 λεπτά από το σχολείο ) " αντίο βάγια τα λέμε αύριο "
Γεια σου και ευχαριστώ πολύ " ειμουνα έτοιμη να γυρίσω για να ανοίξω την πόρτα οταν γυρίζει και με αγκαλιάζει δν μπορούσα να το πιστέψω. "Είταν ή καλύτερη μέρα του κόσμου, αναρωτιέμαι τι θα γίνει αύριο?❤

Έρωτας Στην Τάξη Where stories live. Discover now