3.Bölüm

650 37 2
                                    

Asya'nın ağzından

Sabah gözümü üstümde tepinen Kumsal ve Beren ile açtım. Bu nasıl bir uyandırma sitilidir arkadaş yaa. Bir an yatak kırılacak sandım valla.

"Az insan olun yaa. Bu ne biçim uyandırma şekli" dedim uykulu uykulu.

"Çok konuşmada kalk kahvaltı hazır"

"Tamam siz gidin ben geliyorum" onlar çıktıktan sonra odada ki banyoya gidip rutin işlerimi hallettim. Aşağıya indiğimde herkes masadaydı ve kahvaltısını yapıyordu. Günaydın diyip masaya oturdum. Bir yandan sohbet edip bir yandan da karnımızı doyuruyorduk. Kahvaltıdan sonra Barkın gelmişti. Üstünde eşofman vardı ve bizimkilerle sohbet ediyordu. Amcam ve yengem işe, Arda da burada olan arkadaşlarının yanına gitmişti. Barkın'a sormuştu sende gel filan diye ama kabul etmemişti. Arda da gidince kızlar, Poyraz ve Barkın ile kaldım. Beren ve Poyraz yukarıda oyun oynuyorlardı. Kumsalda duş için odasına gitmişti ve bende Barkın ile oturuyordum.

"Asya hazırlanda gidelim"

"Nereye gidiyoruz"

"Buraya yakın bir spor salonu var oraya yazılacağız"

"Yazılacağız derken? "

"Bende yazılıcam"

"Eee de sen zaten zayıfsın"

"Sence erkekler ne için spora gider"

"Ya kilo ya da kas ve ikinci daha mantıklı"

"Yani. Hadi çabuk hazırlan"

"Tamam bekle hemen geliyorum" hızla yukarı çıkarken Kumsal'a çarptım

"Ne bu acele böyle"

"Barkın'la spor salonuna yazılacağız da üstümü değiştirmeye gidiyorum gelince konuşuruz"

"Peki" dedikten sonra odaya geçtim ve üstümü değiştirmek için bavulun başına geçtim. Hayla bavulumu boşaltmamıştım ve bunun sebebi eringenlikti. Ne giyeceğimi bilmiyordum. Sonra aklıma Barkın'ın eşofman giydiği geldi. Bende hemen valizden hummel eşofmanlarımı aldım ve üzerime geçirdim. Bir miktar para almayı da unutmadım. Sonuçta parayla oluyor bu işler. Aşağıya inip Barkın'ın yanına gittim.

"Hazırım hadi gidelim"

"Tamam"

Spor salonuna adımı yazdırdıktan sonra kadın bugünde başlayabileceğimizi söyledi. Barkın da kabul etti ve şuan spor yapıyoruz. Tabi Barkın hazırlıklı gelmiş su, kulaklık, meyve filan. Beyefendi müzik dinlerken ben can sıkıntısından patlıyordum. Ne yapayım sessizliği sevmiyorum. Yorulunca dinlenmek için koşu bandından inip ara verdim. Barkın ortalıkta yoktu biraz ilerledikten sonra onu gördüm. Halter denilen şeyi kaldırıyordu ona yaklaşıp izlemeye başladım. Beni görünce halteri bırakıp doğruldu ve Terini silip yanında duran sudan bir kaç yudum aldı.

"Ne o çok mu etkileyiciydim" diyip sırıttı.

"Hee o kadar etkileyiciydin ki Yağız'ı bırakıp sana yürüyecektim" diyip sırıttım

"Ciddi misin?"

"Tabi ki de hayır"

"Neyse sen niye spor yapmıyorsun"

"Yoruldum biraz ara verdim"

"Tamam"

"Bu arada yenge filan yok mu?"

"Adam gibi biri çıkmıyor ki"

"Hm anladım. Bu arada 3 ay zayıflamam için yeticek mi? "

"Evet hatta yeterde artar bence"

Yanımda KalHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin