1.Bölüm

1.4K 56 19
                                    

Asya'nın ağzından

Sabah salak ikizim sayesinde uyandırıldım. Gerizekalı ikizim başımdan aşağıya bir sürahi dolusu su dökmüştü. Ve bu günümün kötü geçiceğinin habercisiydi sanırım. Bugün okulun son günüydü karneleri alacaktık. Kendimi tanıtıcak olursam. Ben Asya Ekici sınıfın en kilolu kızıyım. Erkeklerin gözünde ben bir hiçim. Hoşlandığım çocuğun adı Yağız okulun en popüler çocuğudur kendisi. Yağız umursamaz, düşüncesiz, kalpsiz ve kız düşkünü biridir. Ama bir türlü ondan vazgeçemedim. Ne zaman vazgeçtim desem karşıma çıkıp tekrar aşık ediyordu. O bile beni görmüyordu ve bu benim canımı yakıyor. Bu yüzden geceleri çok gözyaşı dökmüştüm.

'Bu kiloyla tabi görmez çocuk'

'İç ses herşeye karışmak zorunda mısın sen? '

'Evet karışmazsam olmaz hehehe'

'Offff kes artık sinirimi bozuyorsun"

"Alış kızım alışş iç sesler beyleee"

"Bi sus Allah aşkına"

"Sen sus asıl"

"Sen"

"Hayır Sen"

"Hayır sen"

"Asya hadi yemeğe" annemin sesiyle içimde yaşadığım savaşı durdurdum.

"Tamam geliyorum" dedim annem gibi bağırarak. Kendime aynada son kez bakıp odadan çıktım ve aşağıya mutfağa geçtim. Evimiz iki katlıydı babam Avukattı, annem ise Beyin Cerrahıydı. Annem ve babamın birikimleri sayesinde bu evi almıştık. Mutfağa geçtiğimde Arda, babam ve annem kahvaltıya çoktan başlamışlardı. Herkes 'günaydın' diyip masaya oturdum. Benim oturmamla babam hemen karnelerimizi sordu

"Karneniz nasıl bakalım. Zayıfınız yok değil mi?" dedi bakışlarını elindeki gazeteden çekip bize dikerek.

"Allah aşkına baba ne zaman kötü karne getirdim" dedim gülümseyerek. Bugün Okulun son günü olduğu İçin son kez Yağız'ı görecektim. Bunu hatırlamak canımı yakıyordu.

"Senin karnen nasıl Arda" dedi babam ikizime bakarak. Evet biz çift yumurta ikiziyiz ve Arda benden önce doğduğu için abilik taslayıp duruyor arada. Arda benim gibi kilolu değildi zayıf ve kaslıydı aksime.

"Benim de iyi"

"Hadi acele edin geç kalacaksınız" annemin uyarısıyla ağzıma bir kaç şey atıp masadan kalktım. Arda'da benim gibi ağzına bir kaç şey atıp ayaklandı.

Okula geldiğimizde Arda yanımdan ayrılıp kendi arkadaşlarının yanına gitti. Bende en yakın arkadaşım olan Cemre'nin yanına gittim. Arda ve ben 12'ye geçmiştik. Sınıfın en kilolusu olduğum gibi en çalışkanıda bendim. Benden sonra da Arda geliyor tabi.

"Günaydın ponçiğim" dedim kollarımı boynuna dolayarak.

"Sana da günaydın kuşum"

"Eee bugün son gün bir planın var mı? Tatilde ne yapacaksın"

"Ailecek bodruma gideceğiz. Pek gitmek istemiyorum ama" dedi sinirle

"Neden"

"Babamın arkadaşı da gelicek ailesiyle ve oğlu tam bir hıyar"

"Sanırım pek anlaşamıyorsunuz"

"Aynen. Neyse o hıyardan bahsetmeyelim sinirim bozuluyor. Eee sen ne yapacaksın tatilde"

"Bilmiyorum daha plan yapmadım"

"Hm.. neyse hadi sınıfa çıkalım birazdan zil çalar"

"Peki" diyip ilerlemeye başladık. Bugün son gün olduğu için dersler boş geçiyordu hatta hocalar bile gelmiyordu sınıfa. Bende, Cemre, Barkın, Gökhan, Arda ve Sibel ile sohbet ediyordum. Tek dostum Cemre değildi tabiki de. Arda ve Sibel sevgiliydi. Barkın, Cemre, Gökhan ve ben saptık. Arda ve Sibel'in sevgili olduklarında çok şaşırmıştım. Bu salak ikizimin bir sevgilisi olucağı aklımın ucundan geçmezdi çünkü. Grubun en eğlencelisi Gökhan'dı. Kız gibi Barkın ve Arda'ya sırnaşırdı. Arda Sibel ile çıkmaya başlayınca Barkın'a sarmaya başladı.

Yanımda KalHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin