Introductie

6.3K 274 39
                                    

Luciana (Lucy) White is een nieuwe studente op Hogwarts. Haar vader, een man met veel macht op het Franse Ministerie van Toverkunst, werd overgeplaatst naar Engeland. Hierdoor moest Lucy wel mee verhuizen. Ze begint in haar laatste jaar en hoopt niet te veel op te vallen. Het is haar doel om hoge punten te halen en haar vader niet teleur te stellen.

Sirius Black is Hogwarts' grootste hartenbreker. De meisjes werpen zich aan zijn voeten. Samen met zijn vrienden, de Marauders, zorgt hij voor veel onrust. Het is zijn doel om zoveel mogelijk meisjes te daten en zoveel mogelijk lol te hebben.

Maar wat gebeurt er als de wegen van Sirius en Lucy elkaar kruisen?

Sirius Black ~ Black & White © 2016 – ClementineCarson

Hallo iedereen,

Ik vind het echt super leuk dat jullie mijn Sirius verhaal willen lezen! Ik heb ook nog twee andere Harry Potter fanfics, als je die wilt lezen kan dat natuurlijk ook. Eén gaat over Fred en de ander over George. Ook is er een one-shot en imagines boek. Ieder hoofdstuk gaat over iemand anders. Maar genoeg over mij...

Omdat ik jullie allemaal fantastisch vind, wijd ik altijd mijn hoofdstukken toe aan mensen die stemmen of reageren! Ik hoor graag wat jullie ervan vinden!

Dikke kus,

ClementineCarson


Sirius Black ~ Black and White 《Voltooid》Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu