Vl

18.7K 799 4
                                    

Perspectiva Ethan.
Si iata-ma la usa ei ca un fraier, urmand ca sa ii cer mana. Sunt convins ca nu o va accepta dar ce femeie cu capul pe umeri ar accepta sa se marite cu unul pe care l-a vazut doar de doua ori in viata ei?! Clar, daca trece testul, a mea e. Apar si parintii ei care raman la fel de socati la vederea mea. Cine n-ar fi daca ar vedea un necunoscut in fata casei lor sa le ceara fiica de sotie? Si eu daca as fii in locul lor, sigur as face mai rau. Sunt luat prin surprindere de intrebarile ei.
-Ce dracu cauti tu aici? Cum m-ai gasit? Tipa la mine exasperata incercand sa-si pastreze totusi calmul, slabe sanse.
-Am venit asa cum ti-am spus, sa te iau de sotie. Parinti ei raman muti de uimire, Ea isi iese din fire pe cand eu sunt calm si degajat. Stiu ce fac si nu o fac degeaba.
-Cred ca ti-am dat de inteles din prima ca NU! si cu asta fiind spuse imi inchide usa in nas. Auu...nimeni nu a mai facut asta! Intepata tipa, imi place din ce in ce mai mult! Incep sa rad in hohote si parasesc curtea casei fostei viitoare sotii. Arunc florile chiar in curtea ei, nu ca as avea ce sa fac cu ele... Ma urc in masina, bag cheia in contact, motorul trezindu-se la viata si demarez in tromba. M-a atras din prima clipa si sa fiu al dracului daca o las sa imi scape. E ca o provocare pentru mine. Mie imi plac provocarile! Sa ai o virgina drept viitoare sotie, suna incitant si posesiv, atat de sexy... Sa o am doar pentru mine, sa o invat ce imi place si ce nu in pat, asta ar fi o provocare. Este rea si ambitioasa. Exact pe gustul meu, unde mai pui ca arata si bine. Oricum am la dispozitie 3 luni sa ma insor, altfel imi pierd firma. Tata nu mai are incredere in mine din cauza barfelor si a stirilor scandaloase la adresa mea. O fata cuminte, isteata si frumoasa este exact ce imi trebuie. Nu e vina mea ca exact atunci te-ai nazarit tu in baie si mi-ai starnit interesul.
Persprctiva Scarllet.
Tupeu pe capul lui sa faca asta. Mama si tata sunt inca socati de cele intamplate. Le explic incet si clar cine e si ce vrea. Norocul meu e ca sunt intelegatori. Mergem sa ne continuam micul-dejun insa tata se schimba la fata de parca ar fi vazut o fantoma si cade din picioare. Speriata, asta sunt in momentul de fata. Nu vreau sa imi pierd una din cele mai dragi fiinte mie. Sunam dupa ajutor urmand ca urmatoarele ore sa le petrecem pe holul spitalului, invartindu-ma de colo- colo ca un titirez in asteptarea doctorului. Mama plange, si eu as vrea sa plang dar nu imi permit. Trebuie sa fiu tare, trebuie sa fiu puternica pentru mama, pentru tata... Doctorul apare si ne da cea mai cumplita veste:
Tata are nevoie de aparate speciale pentru a-i redresa inima. Totul consta in ele. Absolut totul. Se pare ca a fost prea mult pentru el atata alergatura, problemele cu firma, mentinerea ei atatia ani si acum toata tarasenia cu Ethan.. Stau si rememorez ultimele saptani din viata mea: firma e pe duca, suntem ingropati in datorii, un psihopat nu ma lasa in pace, si cel mai important:tata e pe moarte fara acele aparate nenorocite care costa cat toata firma noastra la un loc, ma rog, atat cat a mai ramas din ea.

Căsătorie Înșelătoare Where stories live. Discover now