κεφάλαιο 2

582 48 3
                                    

-σκάσε που θα μας χαλάσεις και το κέφι μας

απ ότι κατάλαβα αυτός ήταν ο Aron αφού του φώναζαν να σκάσει

jacob:μην της μιλάς έτσι ρε είναι και όμορφουλα

Cameron:σταματήστε ρε βλακες αφήστε την ήσυχη

ο Cameron μου φαινόταν ποιο καλός και τρυφερός αλλά και πάλι ήταν φίλος με τους άλλους 2 βλακες.

  Cameron:συγνώμη αν σε ενόχλησαν αυτοί οι δύο  χαζοί και όσο για την μουσική θα την χαμιλοσουμε.

εγω:δεν πειράζει και σε ευχαριστώ πολύ

Cameron:μην με ευχαριστείς

τον κοίταξα και μου χαμογέλασε το ίδιο έκανα και εγώ του χαμογέλασα μόνο που μου φαινόταν ότι ο Jacob  ζήλεψε κάπως προσπάθησε να το κρύψει αλλά φαινόταν πολύ θα έλεγα.

Όταν ήρθε η μαμά μου έδωσε την στολή του σχολείου αλήθεια στολή έχει τρελαθεί λίγο ο κόσμος. Τέλος πάντων αφού είναι υποχρεωτικό και γενικώς σε όλα τα σχολεία εδώ θα την βάλω.

Τσίμπησα κάτι και πήγα νωρίς για ύπνο γιατί θα ήταν η πρώτη μέρα στο σχολείο μου. Το πρωί δεν ήθελα να σηκωθώ ήμουν τόσο κουρασμένη αλλά έπρεπε να σηκωθώ νωρίς δυστυχώς.

Σηκώθηκα,πλήθηκα, ντύθηκα και έφαγα κάτι. Στο δρόμο είδα να βγαίνει από το δίπλα σπίτι ο Jacob αυτός ξέρετε... που με είπε και όμορφουλα... τον περπάτησα και τον αγνόησα μέχρι που με πήρε χαμπάρι και έτρεξε πίσω μου. Για να του ξεφύγω φυσικά έκανα όσο πιο γρήγορα μπορώ αλλά δεν τα κατάφερα με αποτέλεσμα να με προλάβει.

Εγώ:Τι θες και με κυνηγάς από πίσω λες και είμαι κανένα σκυλάκι ( ήμουν τόσο λαχανιασμένει που τα έλεγα όλα κοφτά)

Jacob:Εσένα αλλά αυτό είναι ένα θέμα που θα το συζητήσουμε πιο μετά. Να σε πάω μέχρι το σχολείο σου?

Εγώ:Ούτε που να το σκέφτεσαι (Τον έσπρωξα) και κανόνισε να μην με ξανά πάρεις από πίσω λες και είμαι κανένα σκυλάκι σου.

Άρχισα να τρέχω για να απομακρυνθώ από αυτόν.
Έφτασα ασφαλείς μέχρι το σχολείο και μπήκα στο πρώτο μου μάθημα. Μόλις μπήκα στο μάθημα δεν πιστεύετε ποιον η ποιους είδα

Γειά σας συγνώμη που αργεί σε να το ανεβάσω αλλά είχα κάποιες δουλειές. Λοιπόν άμα δεν σας κάνει κόπο το διαβάζετε και βάζετε και ένα αστεράκι το τρίτο μέρος έχετε σύντομα ελπίζω να σας αρέσει ως εδώ.Θα τα ξανά πούμε

Μία νέα αρχήWo Geschichten leben. Entdecke jetzt