l

34.5K 970 8
                                    

Razele soarelui stralucesc puternic incat ma fac sa ma trezesc si sa injur faptul ca aseara nu am tras draperiile. Ma ridic din pat somnoroasa si constat ca e ora 10 a.m., e sambata deci nu imi fac griji. Incep sa imi aduc aminte fragmente din ce s-a intamplat aseara la petrecerea de ziua mea unde un tip nu imi dadea pace tulburandu-ma atat fizic cat si psihic.
-Flash back- Stateam linistita pe scaunul meu in fata biroului cand sunt asaltata de roscata care imi e prietena. -Hei! Ai terminat programul, ce ai zice sa petrecem cu ocazia zilei tale? Te rog, te rog, te rooooog!!!! Se milogeste Sarah. -Of, bine,ai castigat de data asta, spun invinsa. Unde vrei sa mergem? Ii raspund usor obosita din cauza muncii pe care am depus-o azi la firma tatei. Stiu ca lucrurile nu merg prea bine in ultimele luni. Daca o va tine tot asa, imi e teama ca va da faliment...
- In club! Normaaal. O data faci si tu 23! Imi spune ea.
- Nu-mi vine sa cred ca-mi faci asta! Spun amuzata in timp ce imi pun mainile in cap stiind ca a profitat de faptul ca este ziua mea si ca in alta zi nu as fi acceptat nici in ruptul capului. Sarah incepe sa topaie de fericire ceea ce imi aduce aminte de prima zi in care am cunoscut-o! Eram in primul an de liceu, timida si ambitioasa pentru atingerea scopului meu, stateam la o masa retrasa in timpul pauzei de pranz, incercand sa imi bag caietul in ghiozdan cand imi ridic privirea si vad o fata roscata cu ochii caprui, mai scunda decat mine care vine glont la mine si intinde mana pentru a face cunostiinta cu mine si de atunci s-a tinut dupa mine timp de doua saptamani pana am devenit treptat cele mai bune prietene. Veselia de atunci, o are si acum.
Parasim cladirea de birouri si mergem spre masina mea, un Audi A8.
Drumul a fost unul linistit din partea mea, nu si din partea prietenei mele care ma zapacea intruna sa ma las purtata de val in ceea ce priveste tinuta si nu s-a lasat pana nu a primit un raspuns afirmativ din partea mea ceea ce a facut-o sa zambeasca pe sub mustati precum un dracusor.
Era ora 7:15 p.m. deci aveam destul timp sa ne pregatim pana la ora 10 p.m.
Am facut un dus relaxant dupa care m-am lasat pe mana prietenei mele.
...
Ma privrsc in oglinda insa nu imi vine sa cred ca reflexia este a mea. Rochita mulata, mai sus de genunchi, albastra, cu un decolteu decent si sexi in acelasi timp, imi scoate in evidenta formele pe care tocmai acum imi dau seama ca sunt chiar bine definite, parul pana la jumatatea spatelui lasat liber in bucle lejere, machiajul fiind si el unul reusit: tușul care imi scoate ochii verzi in evidenta, rimelul lungeste foarte mult genele mele pana la refuz,iar rujul roșu care la inceput mi se parea strident, acum se asorteaza perfect, invitandu-te sa admiri buzele pline...

Căsătorie Înșelătoare Where stories live. Discover now