παρτ 2 ❤

3.6K 338 6
                                    

Μπηκα στις τουαλετες με αργα βηματα... ευτυχως δεν ειχα φαει και το στομα μου ηταν με την γευση της οδοντόκρεμας ..ημουν εξω απο την πορτα.. πηρα μια βαθια ανασα και ανοιξα την πορτα ξαφνικα ενιωσα νερο να πεφτει πανω μου και επειτα αλευρι...τραβηχτηκα πισω...και καθαρισα τα ματια μου..ειδα τον γιωργο να με τραβαει βιντεο
Και ολο το παρεονι να γελαει μαζι μου...ηταν η πιο αθλια στιγμη της ζωης μου...γυρισα κατευθειαν να φυγω...αλλα οχι..οχι.. τοσο ευκολα ξανα γυρισα και αρπαξα χαρτι ...σκουπισα το προσωπο μου και παιξα ενα δυνατο χαστουκι στον γιωργο με αποτελεσμα να του πεσει το κινητο εσκυψα το επιασα και το πεταξα με δυναμη στον τοιχο... με αποτελεσμα να γινει χιλια κομματια..

-για γελα τωρα να σε δω..παλιο μλκα
Ειπα και πηγα να φυγω ..με τραβηξε απο το χερι και με εφερε κοντα του

-κοντρες με εμενα μικρη;
Ειπε ενω ειμασταν αρκετα κοντα

-βρε α γαμησου
Ειπα και τον εσπρωξα με δυναμη μακρια

-δε τελειωσαμε μικρη θα τα ξανα πουμε
Φωναξε προχωρουσα γρηγορα πως ειμαι εστι σκεφτηκα και πηγα κατευθειαν στην ταξη εφτιαξα τσαντα και πηγα στο γραφειο του διευθυντή ..

-παω σπιτι κυριε
Ειπα και γυρισα να φυγω

-ποιος σε εκανε ετσι;

-κανεις απλα σας το λεω για να μην με ψαχνεται

-πες μου αυτο αξίζει τουλάχιστον 2 μερουλες

-δεν χρειαζεται ευχαριστώ γεια σας
Ειπα και γυρισα να φυγω ..ειχε χτυπησει το κουδουνι οταν μπηκα αρα ευτυχως δεν θα με δει κανεις..προχωρησα γρηγορα και εφυγα απο το σχολειο...τα νευρα μου ηταν τοσο χαλια..γιατι να το κανει αυτο...τωρα καταλαβα γτ τον λενε κωλοπαιδο...μαλακας ειναι βασικα...πωωω ταα νευρα μουυυ..κοιταξα την παλαμη μου και ηταν κοκκινη αυτο θα πονεσε...και του εσπασα και το κινητο...καλα να παθει ο μαλακας...ακομα αναρωτιεμαι που βρηκα τοσο θαρρος..δεν παιζεις με τα νευρα της ιω...τα χερια μου ετρεμαν απο τα νευρα μου...δεν το πιστευω οτι το εκανε σε εμενα αυτο..γιαααατι;;;..τι του εκανα...γκρρρρ οσο το σκεφτομαι φορτωνω κι άλλο... με αυτα και με αυτα ειχα φτασει σπιτι...Ανοιξα και πεταξα κατευθείαν την τσαντα κατω και ετρεξα στο μπανιο για να πλυθω..ιουυυ δεν εφευγε και ευκολα..μετα απο ενα πληρει καθαρισμό...εκατσα και εκανα τα μαθηματα μου...αλλα δε μπορουσα τον σκεφτομουν και νευριαζα...το κοπελι πασχει λογικα...δεν του εκανα τιποτα γιατι;;...γκρρρρ...πηρα τα ακουστηκα μου και εβαλα τερμα την μουσικη ο μονος τροπος να μου φυγουν τα νευρα ηταν αυτος...μετα αρχισε να με περνει ο υπνος . τελικα κοιμηθηκα.

*********************

-συγνώμη
Ειπε λαχανιασμενος ο γιωργος...

Οππππ τελος ❤
Ψηφοοοο❤
Και σχολιο για γνωμες ❤

I'm Obsessed With You Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα