Chapter 8

391 32 8
                                    

Emily's POV

Ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω τον απαίσιο εφιάλτη που είδα. Είναι ο ίδιος εφιάλτης που είδα και εχθές. Το βάζω στο πίσω μέρος του μυαλού μου και ξεπλένω τους αφρούς από το σώμα μου με μανία

Τ- Emily μην αργείς

Ε- Οκ

Τύλιξα μια πετσέτα γύρω μου και βγήκα. Ντύθηκα, στέγνωσα τα μαλλιά μου, βάφτηκα και κατέβηκα κάτω.

Τ- Έτοιμη?

Ε- Ναι

Μπήκαμε στο αμάξι και σε λιγότερο από μισή ώρα ήμασταν το γήπεδο. Όταν μπήκαμε μέσα ο Thiago μου είπε να κάτσω στο πάγκο και εγώ έκανα ότι μου είπε. Όταν πήγα εκεί είδα τον Neymar να μιλάει με κάποιον, ή μάλλον με κάποια στο κινητό..

Ν- Οκ γλύκα, θα τα πούμε το βράδυ.

Ήταν το μόνο που πρόλαβα να ακούσω από την συζήτηση τους.Έκλεισε το τηλέφωνο και ήρθε προς το μέρος μου. Δεν είπε τίποτα, απλά με προσπέρασε χωρίς καν να μου μιλήσει. Όχι ότι με νοιάζει κιόλας. Δεν  μπορώ να τον καταλάβω, αλλά δε θα ασχοληθώ άλλο μαζί του, εγώ ήμουν αυτή που του είπε να μην μου ξαναμιλήσει και πρέπει να το τηρήσω. Σωστά?

?-Γεια

Ακούω μια φωνή και πετάγομαι πάνω τρομαγμένη. Γυρίζω και βλέπω τον Oscar. Με τον Oscar δεν έχουμε βρεθεί ποτέ παρόλο που τον ξέρω. Ο Thiago μου έχει πει ότι τον συμπαθεί πολύ και ότι είναι πολύ καλός στο ποδόσφαιρο και στα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Από τότε που μπήκε στην Εθνική ομάδα της Βραζιλίας είναι αρκετά καλοί φίλοι

Ο- Συγνώμη αν σε τρόμαξα

Ε- Δε πειράζει

Ο- Είσαι η αδερφή του Silva, σωστά?

Ε- Ναι, Emilianna Marianna da Silva

Του λέω με αστείο τόνο

Ο- Oscar dos Santos Emboaba Júnior

Μου απαντάει και εκεινος με αστείο τόνο και μου αποκαλύπτει το αστραφτερο του χαμόγελο. Είναι πολύ όμορφος

Ε- Χαχαχα φώναζε με απλά Emily

O- Οκ Emily, πρέπει να πάω μέσα. Χάρηκα πολύ που επιτέλους σε γνώρισα

Ε- Κι εγώ πολύ! Τα λέμε!

Είπα και τον είδα να απομακρύνετε. Και πάλι μόνη. Καθόμουν στο πάγκο και περίμενα μέχρι που βγήκαν όλοι από τα αποδυτήρια. Άρχισαν να κάνουν διάφορες ασκήσεις με τη μπάλα, έτρεξαν και δοκίμασαν τα αντανακλαστικά των τερματοφυλάκων. Ο Neymar πήρε τη μπάλα και άρχισε να κάνει διάφορα κόλπα. Με τη μπάλα είναι πολύ καλός, σε όλα τα υπόλοιπα είναι άχρηστος. Ακόμα και σε αυτό είναι ψώνιο, νομίζει ότι τα κάνει όλα τέλεια. Μετά από περίπου 2 ώρες που έκαναν αυτές της ασκήσεις ο Scolari τους είπε να παίξουν και αυτοί άρχισαν να κάνουν ομάδες και να παίζουν. Τον είδα να έρχεται προς εμένα και να κάθετε δίπλα μου.

Hate or Love...? (A Neymar Jr Fanfiction)[On Hold]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum