tag

619 28 18
                                    

Hoi lezertjes!

Ik ben Door OrlandoBloomFan4ever getagd in een: 5 feitjes over mij, tag. Dus hier komen ze:

1. Wattpad is de enige app waarbij ik geen profiel foto van mezelf gebruik. Het is ook niet alsof ik heel knap ben of zo en het is ook niet dat ik geen leuke foto's heb want ik heb heel veel leuke van mij en een YouTube waar ik het zo over ga hebben en met mijn vrienden. Nu zit ik te twijfelen of ik als ik terug ben van vakantie en goede wifi heb een apart hooftstuk maak en foto's toevoeg over waar ik het nu over heb. Ik weet niet of jullie willen weten hoe ik er uit zie.

Selecteer deze zin en laat een reactie achter met ja of nee!

2. Ik ben fan van een YouTube genaamd Rick van het kanaal SerpentGamePlay. Hij heeft iets over 82000 abonnees en ik hen hem al een paar keer in het echt gezien! Ik vind hem super grappig en ik kan geen dag zonder zijn video's. Voor deze vakantie hebt ik 82 video's van hem gedownload om te kijken! Ik raad zeker aan om hem te kijken!

3. Ik hou van reizen! Mijn leukste reis was van de reis met school naar India (Pune). Verder ben ik met school naar: Engeland (Dover), Ierland (Dublin), Polen en België geweest. Ook ben ik op vakantie naar: Spanje, Portugal, Italië, Griekenland (zit ik nu xD) en Frankrijk geweest.

4. Ik hou van een Doscodel! Het is een frikadel met mayo en discodip! Het is heel zoet en super lekker!

5. Ik volg een Engelse "opleiding"! Ik zit op HAVO TTO. TTO staat voor: Twee Talig Onderwijs. Ik ben over naar HAVO TTO 4. In de afgelopen 3 jaar waren alleen: Nederlands, Frans, Duits, Biologie en Scheikunde in het Nederlands.

Ik tag hierbij wat van mijn vaste lezers/stemmers/reageerders of vrienden van mij!:

ThePrivateGamer xtamarsi WordsAreFuture

Eigenlijk moet ik er 15 taggen alleen mijn Wattpad doet het niet heel goed hier. Sorry!

Doeii!!

;)

I'm a wolf?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu