22

320 19 2
                                    

Atm?
gråter

Varför??
fuckat upp så fucking hårt

Hänt?
...

__________________________

Flashback från Jasmines fest

Jag tar emot den röda muggen med sprit i. Det bränner löst i halsen när jag sväljer.

"Får man bjuda på en drink?" hör jag en mörk röst viska i mitt öra.

Händer läggs löst på min midja och ett leende sprids på mina läppar. Jag vänder mig om för att möta hens blick. Killen har blont hår och havs blåa ögon. Jag ställer mig på tå så mina läppar snuddar hans öronsnibb.

"Visst"

Killen ger mig ett svagt flin och går iväg för att blanda en drink. Jag är för full för att förstå vem människan är. Han kommer tillbaka med en röd mugg. Jag tar emot den och stirrar på den blåa vätskan. Han smeker min kind och tar bort en hårslinga som klibbat fast sig. Jag sväljer den okända vätskan. Den smakar underligt och bränns extra i min hals. Jag greppar tag i en vodka flaska och klunkar i mig. Killen tar tag i mig och drar ut mig till där alla står och dansar. Jag stirrar in i hans ljusa ögon. Innan jag ens hinner blinka är våra läppar pressade mot varandras. Kyssen går till intensivt hångel. Han flyttar sina läppar ner för min hals och stön flyger ur mig. Jag hoppar upp på hans midja och han börjar gå till ett sovrum medans hans läppar fortfarande är hårt pressade mot mina. Han lägger ner mig på sängen. Jag drar honom till mig.

"Vad heter du?"

"Felix. Felix Sandman"

__________________________

FÖRSÖKTE SKRIVA SÅ BRA SOM MÖJLIGT OMG DÖDA MIG INTE
MEN TACK FÖÖÖÖR 2K ÄLSKAR ER SÅ MYCKET BBYSSS💘

jag får min nya surf om exakt 2 timmar och 51 minuter btw vill tipsa er om Jon Olsson på yt asså han har fakking mycket para  + hans vloggar är jätte jätte bra kvalitet och redigerade😏💦💦👅👅😏💦💦👅👅😏

ask.fm | o.rDär berättelser lever. Upptäck nu