She's Bad News

41 0 4
                                    

Denegari de responsabilitate:

Coperta nu imi apartine, materialele publicate in aceasta carte nu imi apartin. Am ales sa public fiecare capitol cu fotografia sub care am gasit cartea, pentru ca voua sa va fie mai usor sa o identificati, aici pe wattpad sau in librarii.

Pe scurt:

Un roman despre cum sa nu iti cresti copii (este un roman in care actiunea se petrece in America). Un roman trist, un roman pe care wattpad la marcat ca fiind "R rated" asa ca daca aveti sub 13 ani mai asteptati putin ca sa il puteti citii.

Despre autor:

Bright_as_night este autorul ala care publica o carte si ii arunca pe toti in extaz pentru ca mai apoi sa dispara precum magarul in ceata, dar sa imi fie cu iertare ce mai carte. Unde dracu a disparut autorul asta?

Motivatie:

Bai treaba cu motivatia ca citesc carti in engleza pentru ca cel putin sa imi mentin nivelul de cunostine in privinta acestei limbi incepe sa devina un pic redundant asa ca ... ganditi-va voi la un motiv pentru care citesc carti in limba engleza si  ... si va veti insela ... am inceput sa citesc cartea asta la indemnul DraganMihaela8 si al unei alte bune prietene care m-au terorizat sa o citesc ca e o carte buna ... nu s-au inselat sa stiti.

Status actual:

Cartea este finalizata, si poate fi citita folosind link-ul:

https://www.wattpad.com/story/567980-she%27s-bad-news

sau link-ul extern atasat.

Detalii:

Fara sa fie de fapt nici un detaliu din carti, nu vreau sa va stric placerea de a descoperi voi cu adevarat cartile despre care va vorbesc, o sa incerc sa va explic cum este aceasta carte.

Daca mai e ceva de spus si nu v-am convins pana acum sa va apucati de citit pai atunci hai sa va zic asa: am reusit sa termin cartea in 5 zile (are 30 de capitole si eu mai am si altceva de facut in afara pasiunii pentru citit si scris) asa ca Junno asta e un nou record sa stii. Pur si simplu nu am putut lasa tableta din mana de fiecare data cand ma apucam sa citesc acest roman.

Cartile pe care le-am cititWhere stories live. Discover now