Suge-o Ramona!

761 4 7
                                    

Denegari de responsabilitate:

Coperta nu imi apartine, materialele publicate in aceasta carte nu imi apartin. Am ales sa public fiecare capitol cu fotografia sub care am gasit cartea, pentru ca voua sa va fie mai usor sa o identificati, aici pe wattpad sau in librarii.

Pe scurt:

Am descoperit wattpad din cauza acestei carti.

Despre autor:

Andrei Ciobanu, autorul carti, este un comediant roman care, la doar 25 de ani, a reusit sa isi faca un nume pe scenele de stand-up comedy din tara.

Motivatie:

Cu toate ca aceasta carte nu mai este disponibila pe wattpad, am decis ca fiind prima mea carte pe care am avut placerea sa o citesc pe wattpad sa scriu despre ea.

Status actual:

Publicata, cumparata, citita.

Detalii:

Fara sa fie de fapt nici un detaliu din carti, nu vreau sa va stric placerea de a descoperi voi cu adevarat cartile despre care va vorbesc, o sa incerc sa va explic cum este aceasta carte.

Este o carte pe care parintii mei nu m-ar lasa sa o citesc, dar aminte sa o cumpar, este o carte pe care oricine ar trebui sa o citeasca ca sa intaleaga cu adevarat ce inseamna celalalt sex, sau mai bine ce le trece prin cap la baieti despre fete si viceversa, este o carte perversa despre sex, droguri, alcool si tot ce vor parintii tai sa nu faci dar sigur la un moment dat o sa faci si mai bine sa stii cate ceva despre ele decat sa te loveasca ca un ciocan, este o carte vesela si trista.

Este, in afara de cartile din seria Dune, cartea pe care o recomand oricui sa o citeasca.

Poti cumpara cartea, cel putin la momentul editarii acestei parti de aici:

http://www.elefant.ro/carti/fictiune/literatura-romana/literatura-romana-contemporana/suge-o-ramona-236361.html?#utm_source=2parale

O melodie din acelasi film cu aceasta carte ar fi in videoclipul atasat mai jos:







Cartile pe care le-am cititNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ