To love or not to love

166 6 3
                                    

Hunters synsvinkel:

Jeg gik ned af gangen og bumpede ind i Luna, Gud vor var hun smuk selv i dette svage lys, jeg kiggede på hende med tankerne et andet sted og hørte hende kun svagt mellem tankerne " hey, hvordan går det," jeg kiggede på hendes brune hår og hendes strålende øjne og smil "fint," jeg klemte mig uden om hende da mine tanker var vendt tilbage til hvad jeg egentlig skulle, og jeg gik ned rundt om hjørnet og fortsatte mod elevatoren, og der kom jeg i tanke om at jeg skulle spørge Luna om hun ville med ned til aftensmad senere. Jeg gik tilbage rundt om hjørnet og ned mod hendes værelse og stod fem meter fra døren da jeg hørte Jacobs stemme sige de ord i hele verden jeg frygtede allermest komme ud af hans mund "jeg elsker dig," jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre jeg havde en underlig følelse, en blanding af had, sorg og frygt.
Jeg ryggede mig ikke ud af stedet jeg var lammet mens minder fløj gennem mit hoved.  Første gang jeg havde mødt hende en fuldmåne med den gamle flok, jeg havde ikke talt med hende men ved første blik havde jeg været fortabt, da vi blev fanget i den zoo havde jeg ikke travle med at komme ud efter jeg havde opdaget at det var hende jeg var buret inde med. Jeg huskede hvordan jeg havde fået hende hele vejen tilbage til hendes rigtige flok. Hvordan jeg havde ladet hende vinde sin flok tilbage med en kamp om den ene flok så jeg stadig havde den anden. Jeg huskede alle de fuldmåner hvor jeg havde det hendes ulv langsomt overtage hende. Jeg var faldet ned på knæ med blikket i jorden.
"j... Jeg ...elsk.....elsker dig," sagde jeg lavt med en kamp mod tårnede.
Jeg hørte noget tæt ved døren og skyndte mig væk rundt om hjørnet hvor jeg stod op af vægen, mens jeg hørte lyden af fortrin forsvinde ned af gangen og en dør smække, jeg kiggede om hjørnet og ned på den stadig åbne dør ind til Lunas værelse, ville jeg vide hvad hun havde svaret til ham, hvis hun vidste jeg havde lyttet ville hun blive sur og det kunne jeg ikke bære lige nu. Hun måtte ikke hade mig.
Jeg løb ned til elevatoren jeg skulle tale med den anden flok om hvordan det havde været i den zoo og hvordan jeg var kommet væk fra øen og væk fra parken, det var hele grunden til at vi var her, vi skulle skabe en alliance med den anden flok så vi kunne hjælpe alle de andre væsner og holde de overnaturlige væsners eksistens hemmelig, forglemmelses besværgelser fra hekse og feer ville også være til hjælp men vi skulle starte med en masse ulve.
Jeg ville vise hende at jeg elsker hende mere end ham. At han kun vil have hende fordi hun er smuk og magtfuld han vil sørge for at alliancen ikke bliver brudt og den eneste måde at slå dem sammen er via ægteskab.

Datter af en alfa 2: månens datter Where stories live. Discover now