Chapter 9.

464 55 4
                                    

**Рейджи**

Притиснах Субару до стената. Продължавах да го целувам. Признавам си, че Шу има чудесен вкус. След малко се отделих от него и от устата му започна да тече кръв. Облизах я. Тогава го хванах за ръката и го заведох в стаята си. Там го метнах на леглото. Субару падна и ме погледна с объркване. Надвесих се над него и го погледнах.

-Рейджи! Не и ти! Разкарай се и ме остави намира. Първо Шу, а сега и ти. Вие двамата сте странни.

Тогава мръднах крака си напред и го одарих леко. Той стисна крака и се засрами. Затвори и стисна очи. Сякаш си мислеше, че така ще се отърве и че ще го оставя. Тези игрички не вървят пред мен.

**Субару**

Ах не. Не и Рейджи. Шу е имал Добър вкус. Да беше Аято например. Или Лайто. Той си е первезник. Така че няма голяма разлика. Защо не тях, а точно мен избраха? Тогава той продължи да ме натиска. Не не.

-Рейджи. Боли. Разкарай си крака.

-А ами ако не искам?

-Рейджи!

Продължи. Беше ми много трудно. Защо го прави с чак такава сила? Това боли?

-Рейджи.

Целуна ме отново. Хванах се за ризата му. Исках да ме пусне. Искам да изляза от тази проклета стая. Искам Рейджи и ШУ да се махнат. Как искам това да беше кошмар. Кошмар. Накрая си сложи ръката върху гърдите ми. Плъзва си я надолу и се облиза.

- Я значи си имам занимание.

Захапа ме за врата. Не. Боли.

**Шу**

Събудих се разко. Имам чувството, че нещо не е наред със Субару. Станах от леглото и отидох при Субару.. Нещо не е наред. Влязох в стаята му. Нямаше го. Да не би да е при Рейджи... Изневерява ли ми? Ух. Затичах се към Стаята на Рейджи.

Shu x Subaru Sakamaki: Yaoi Where stories live. Discover now